----

----
----

Wednesday, October 29, 2008

Ko tak suka aku?? Who cares????


Aku minta maaf pada sesiapa yg terasa hati dgn entry aku yg lepas. Itu cuma coretan aku tatkala aku beremosi. Aku dh highlightkan yg itu semua itu sekadar pendapat aku, kann...Yg ko terasa, ape hal???

Minta maaf. Blog aku bukan tempat untuk bergaduh. Aku tak suke la nk menjatuhkan orang lain...Aku tak kenal ko, okkk... Jgn nak cari gaduh. Tetiba baca blog aku, pastu komplen, kata aku berfikiran kolot. Wah!! Aku tak pernah mengata ko, okk....

Ayat aku dlm entry tu: "
Maybe jugak kawan aku ni kena tggl sbb perangai dia buruk ke.. who knows, kann??"

Kan clear ayat aku tu yg aku tak menyalahkan pompuan itu 100%.......Ke ko mmg tak reti bahasa melayu? Lahir kat US kah??

Setiap benda yg terjadi mmg ade reason dan hikmah nya. Mmg la bercinta bertahun2 pun, tak semestinya dia jodoh kita. Jodoh tu kan rahsia tuhan...... Aku cuma nk lontarkan pendapat aku tentang kawan aku yg mmg semua org tau dia ni baikk....cuma dalam kes ni, dia jd mangsa. Dalam kes lain, mungkin perempuan itu yg mangsa nya. Aku tak tau kes lain. Dan aku tak nak amik tau.

Yg aku tau, semua yg aku tulis dalam entry tu, hal aku dengan kawan aku. Kita kawan ke?? Yg sampai buat ko terasa hati ni??? Pelik......

Aku tak faham kenapa ko marah sangat. Aku tak mengata ko, okk...Tp kalo ko terasa dgn kenyataan aku, aku minta maaf. Buang masa berperang, sedangkan, nama ko pun aku tak tau. Siapa ko ye sebenarnya? Boleh introduce??

Siapa makan cili, dia lah terasa pedas nya. So, sesapa lagi yg terasa, aku minta maaf, okkk........Aku bercerita tentang kawan aku. Org lain, tak ada kena mengena. Bukan tentang kau.

Note: Kalo rasa aku ni kolot or berfikiran sempit or terlalu ikutkan perasaan, sila blah dari blog aku. Aku tak perlu kan kamu. Sekian.


14 comments:

hunnyBie said...

wahh..marah nyer kawan aku nih..sabo eh cik.farhana..biar lh mereka itew...nk bg pendapatan boleh?? eh silap pendapat..dah bace blog org kn kalo terase ker..ter'tahu' ape2 ker..diam2 sudah..kalo terasa pas tu balas balik, org akan tau lh yg ko terase n tau lah yg ko wat mende yg ko terase tu kn..hohoho maka kite akan menjadi ter'tahu' aper yg ko buat..ada paham x?? huhuhu

note: nih lh jadinyer biler satu opis kampeni xxx rajin berblog.. =D

Mustafa Bahrudin said...

die mmg tak reti simpan kepedasan die tu sorg2 kot.. nak jugak bitau die kepedasan.. klu pedas g main jauh2..

note: aku pun tatau sape.. klu terpedas syp je sudey

nota: baca ha pedath. cara betul nk baca 'ha' dalam bismillahirrahmanirrahim.

Mustafa Bahrudin said...

dak company xxx ke?

(hihi, smbg komen dr post "aku emosi lagi")

@naBest said...

aino -> betol betol. Sekarang kita sudaahh tau, rupa nya, dia pun begitu.. Cuma persoalannya, die mangsa or pemangsa??? ngeh ngeh ngeh.... len kali simpan, dh sumer orang tau rahsia kau. padan...

mus -> ko ni mus...suke benor mate2 gelap. hohohohoho..... kat kampeni xxx kan ramai couple. Ade la kot yg terasa hati ngn aku tu.. sori tau weh (kpd yg terasa tu)....tak berniat, okkk.....

areknee said...

ni la dunia blog.. mmg meluat.. dulu mase ramai xtau berblog aku rase aman je dunia blog aku... uhuhuhu..

eh komen aku takde kena mengena ngan mane2 entry or blog.. jgn ade terasa plak,, kang aku me-laser lg ssh tau..

HAHAHAHAHA

p/s: kpd kwn aku ana, abaikan org camtu ek.. die xmatang lg tu kot..

nhusna said...

hehe..dugaan sblm kawen..kehkehkeh..buat x tau sudahhh

@naBest said...

ani -> hohoohohoho..... lepas ni aku nk insaf la...xmo la melazer dh... kang ade yg terasa hati lg kang, susah aku..huhuhu

noni -> huhuhu...xpe..dugaan ni xberat sgt... buat bodo je...

paAni said...

hahahha pona ngamuk lg..ish22 go ona!

AzLiN AzLaN said...

sabo weh.. jangan layan anasir2 buruks itu.. sape mkn cili, dia terasa pedas.. kesian...

@naBest said...

poni -> hohoho...takut tak kalo ai ngamuks?? hahahaha

lin -> tgh saboooo la ni.. pasni maleh gua nk layan, tdo lg best.

paAni said...

ani ngamuk byk kali xdasat.. skali kamu ngamuk, sgt dasat..wakakka

@naBest said...

poni -> hahahha.. oleh itu, jgn bg saye mengamuk.. hahahahha

aRe-Pet said...

pe cer neh pe cer? asal aku xtau pe cercerbai?

@naBest said...

apet -> inilah rahsia wanita.. hohohohohoo