----

----
----

Thursday, October 30, 2008

En.Aizat tag saya la plak...


Aku telah di-brain-wash-kan oleh seseorang yg mahukan aku jadi lebih positif. Ya! Demi dia, aku perlu jd positif. Tiada apa yg rugi, kann..Err...bukan apa, aku cuma ingin jd diri sendiri. Tak mahu hipokrit. Dan aku hampir terlupa, aku belum layan tag beliau. hehehehe... Kang majuk plak, kan..susah plak. hehehe

7 Fakta Mengenai Diri Saya (7 Facts about Me..)

1. Anak no.2 kepada Mohd Fadzil dan Fahziah
2. Cepat marah
3. Cepat sejuk
4. Kakak yg paling baik.. *wink* Kan pony, kan??? hehehe
5. Suka berangan......lalalala~
6. Sayaaang sgt pada org2 sekeliling.. (yg rapat je la...hohoho)
7. Ada keta sebiji...sbb tu wish list aku sebelum kawen.

7 Perkara Yang Menakutkan Saya Di Dunia (7 Things that Scare Me in the World..)
1. Kehilangan.. termasuklah manusia ke.....kereta ke...henpon ke.....
2. Orang kejar.. kalo ada sape2 yg kejar aku, konfem aku lari sambil histeria. Padahal org tu nk pulangkan wallet tercicir je..hohoho
3. Mandi kat tempat dalam. Aku reti berenang, tp aku selalu imagine ada naga yg suke tarik2 kaki manusia..pastu aku lemas. huhuhu...kalo nk berenang pon, aku akan pastikan ada org lain kat tempat yg lagi dlm. Baru rasa selamat. hehehe
4. Lintas jalan. Ya! Aku org kampung. Kat kampung aku tak byk kereta, okk..So, aku boleh belagak dgn adik2 aku. Kat KL, aku sangat takut, okkkk...... En.Aizat, jgn tgglkan sy lagi tau time nk lintas... (ayat2 manja sambil gediks2. hihihi)
5. Abah. huhuhu..beliau sangat garaaanggg, okk.. Sape2 yg penah jumpe beliau, pastu rasa beliau sgt sporting, sila fikir 2 kali. Anda dlm bahaya.
6. Takut org benci aku. Aku ni nampak je poyo boleh terima kalau ada org tak suka aku, tp kalo boleh, aku perlukan kalian semua menyukai aku.. Sila lah suka-kan aku dgn ikhlas ye...
7. Kena tipu.

7 Lagu Kegemaran Buat Masa Sekarang (7 Current Favourite Songs)
1. MLTR
3. Celine Dion
4. Doraemon
5. Lagu Wonderpet.."Ape yg penting, kerjasama........."
6. Lagu Indon yg aku tak tau tajuk tu..hehehe
7. Lagu yg aku rase sedap didengar. Senang.

7 Perkataan Yang Selalu Saya Sebut (7 Words I Mostly Said..)
1. Ler
3. Amboi...
4. Bedebahnye....
5. Biar lah...
6. Keji....
7. Okkk....

7 Perkara Yang Bernilai Bagi Diri Saya (7 Valuable Things to Me)
1. Family
2. Friends
3. Fiancee
4. Ilmu
5. Pengalaman
6. Keselesaan
7. Internet

(Jawapan di atas sama dgn jawapan En.Temmon.) hehehe....

7 Pertama Kali Dalam Hidup Saya (7 First Time in My Life)
1. 1st time bertunang - 17 May 2008
2. 1st time memiliki kereta - 12 Mac 2008
3. 1st time menangis - 6 Dec 1984
4. 1st time jatuh moto - Darjah 6. Time balik dari sekolah agama rakyat.
5. 1st time panjat bumbung rumah - 1996. Baru pindah rumah. Poyo je nk tgk keindahan kampung dari atas bumbung rumah. Pastu tak reti turun. hehehe
6. 1st time makan sata - Tak igt bila. Tp Emah yg kenalkan. Sedappp.. Eh, betul ke sata??
7. 1st time ada handphone - 2002 [Sagem, Abah hadiahkan sbb dapat masuk matrik UIA]

Itu je lah yg dapat aku hapdet kan......... Lepas ni, aku ada aktiviti bersama Sarini. hehehehe.. Misi nya? Biarlah rahsia..... heheehe

Tak sabar lah aku nk tggu weekend ni..... Mari kita bergembira ya kawan2. Harap2 plan kita menjadi. Yey!!

Lagi 23 hari aku akan berubah status. Berdebarnya...... Wan cakap, biasa lah... Itu normal.... Yang penting, sediakan diri. Err...sediakan diri untuk ape?? hehehehe

Note: Kalian, di saat ini aku gembira. Bantu aku untuk jadi lebih gembira. Aku perlukan kalian. Sentiasa.

7 comments:

saya la sarini said...

ye saya la sarini..saya terus refresh blog anda utk dapatkan terbaik dari anda..sekian terima kasih sayang..

dey,ana..lame aku tggu..jom!

@naBest said...

hahahhaha.. jom!!!

paAni said...

hahahah dikau kakak yg baek?btul2 skung2..sgt baek dr poyu..hoho psst..jgn repot kt die.

@naBest said...

hahahhaa... mmg ai baikkk kann.. wakakaaa..

repot kt poyu...

WanHidayat said...

Salam....

Wei...ko memang dah berubah...tapi takpe, aku nak tambah gak...

Ana: Budak pempuan yang boleh dikatakan GANAS jugak kat sekolah rendah dulu....GANAZ2 pung....cengeng gak!!!!, hahahaha...dah besau panjang engkau ek.....dah nak kawen....

Semoga dapat anak ramai...biaq dapat kembaq...mcm aku dan ida...huhuhuh

aRe-Pet said...

erkk..ana dah add aku ghupenye..
awat x habaq wai wai..
meh aku add kamu puloks
ekeke

@naBest said...

dayat -> wei.. aku tak cengeng, okkk.. hahaha.. ade la wpon sikit2. hahahaha....

apet -> hohoho...lupe lak den nk bgtau. hehe.. add je laa..