----

----
----

Wednesday, July 23, 2008

The journey to Terengganu Part 2

Geram. Tertekan nak masuk ofis sekarang. Hari ni, oleh sebab masalah proxy satyam, semua website dh selamat di blocked kan. Ada ke patut. Termasuklah utusan, bharian, google.com pun dorg block. Terima Kasih. 'Seronok' rasanya bekerja dlm environment mcm ni.

Ape2 pun, jgn biarkan kemarahan menguasai diri anda. Mari update blog dgn cerita mengarut lagi... hehehe aku nk post few pics waktu di Terengganu itu hari... Merata kitorg pusing, dari Taman Tamadun Islam...ke Masjid Kristal... ke Muzium Terengganu dan akhirnya ke Pasar Payang (betul ke ejaan nya). Semua tempat best.. except muzium terengganu. Sori la org2 terengganu..tp mmg xbest langsung pun. hahaha time aku g muzium tu, mcm2 masalah. Air-cond xberfungsi.... ade blok2 yg tutup.... Ada yg xsiap lg (padahal dlm poster beria kata dh siap). Tipah tertipu. Dan hari tu, ramai gak la yg mengamuk. Kesian..... Sbb ramai org dtg ke terengganu hari tu (Konvo UMT)..dan org2 yg dtg tu tentulah nak melawat sekitar Terengganu. Hasilnya??? Hummm........


Depan muzium

Mak and abah


Me and abang

Me and mak (belakang tu abah tertido.. hehehe)

Dgn Ayu



Depan masjid kristal

Boring tol kalo tgkp gambo, aku nmpk gelap.. huhuhu(tp, mmg pun....)


Note: Satyam dh block sume website.. Mcmana aku leh update blog?? Jeng..jeng..jeng.. rahsia!!

10 comments:

areknee said...

elehh sudah la ko nk berahsia plak.. cm kitorg xtau ko update mcm mane.. hua hua huaaa..

@naBest said...

hahahahhaa... sume org tau ek. hahahaha

-reha- said...

wei...mcm cantik aje masjid crystal tuh!!

@naBest said...

cantek..cantek... sila lah bercuti d terengganu... ehehe

imapeace said...

ces kutuk org2 Trg..Nasib ko ler xdapek melihat keindahan Muzium tuh..hahaha..skang muzium tuh dah tua..masa mula2 bukak sumer leh tgk..hihihi..Aku tau ko kempunan SATA...so kalo mengidam, ko bau aje le 300 GB Hard Disk SATA deeh....peAce!!ngehngehngeeh[puasHatiAku]

@naBest said...

keji gilo ko!!!!!!!!!!!! huhuhuhu... mmg aku kempunan sata, tp ape kejadahnye aku amik bau hardisk sata tu.. huhuhuhuhuu

agHoo said...

ko g melawat kesitu nape ana bukan best pon...baik ko mlwat kampong aku lg best ahahahahha...

@naBest said...

mcmane nk g kampung ko...x ajak pong... huhuhu aku ade ramei kawan dok tgganu, sekor2 pon xpenah ajak aku.. wooooooo sedeyyyyyy!!

agHoo said...

hahahha lenkali kalo nak pegi ajakla aku ikut skali,bley aku tumpang blk kmpong pree hohohoho..

@naBest said...

ah! tidak! kalo tumpang, aku charge dabel. hahaha