----

----
----

Monday, September 29, 2008

Aku ingat esok sudah raya daaaa......


Lusa raya!!! Hooraay!!!!.......

Aku sekarang ni tgh curik2 online. Mak aku suruh kemas2 rumah....cuci tingkap...mop lantai...basuh aquarium...angkat sofa... adusss... ingat aku incredible hulk ke??

Jadi, secara licik nya, aku curik2 online. hehehe....tentu lah mak aku tak tau... ngeh..ngeh..ngeh.. licik kan aku?? Tapi adik aku tu asyik jerit2 je kate aku curik tulang.... Mane ade aku curi tulang...Ape kejadahnye aku nk buat ngan tulang itu???

Tahun ni tema hari raya family kitorg adalah kaler hijau pucuk pisang..... Jenuh aku mencari baju raye kaler ijau....huhuhu..... dh la papa aku ni anti hijau... nasib lah encik abah...kena pakai juge........ hehehe

Tapi kan....aku tak tau la aku ni rabun warna ke rabun ayam.... sbb semorang kata baju aku bukan kaler hijau pucuk pisang, tp kaler hijau taik lembu. Ade ke patut??? Sungguh tak menghargai penat lelah aku mencari baju.

Tp ittuw semua tidak penting,kan...yg penting hati........ hahaha ayat cover dari aku...

Arghhhhh.....aku dh kantoi dgn mak aku dah... Dh kena sedas dua dah.... Dah besar panjang pun nak marah2 lagi..... huhuhuhu.....

Jom ah teman aku cuci tingkap. Isk..tetiba rasa tak best plak rumah byk tingkap ni... kan elok kalo dinding aje...... hehehehe.....

Note: Filzah...nk dgr pengalaman ko beraya umah mertua.. sbb raya haji ni insyaallah aku beraya ngan famili kedah.......

3 comments:

-reha- said...

huhuhuhu...
aku tak sempat nk tolong mak aku kemas rumah..sedey!

Dyalycious said...

ana...bukan nak kate ape la..tapi aku rase nko mmg agak kerabunan kaler la...aritu soh pakai red, black, white..nko gi pake pink, grey, white..hahahahha...

ish..dah nak kawin next mth pun kene marah ngan mak lagi ke?ish ish ish...

@naBest said...

reha --> hehehhe...xpe, dun wori.. ko kemas aje umah kite nnti... ngeh ngeh ngeh...

dhiya --> hahaha aku rase pun begitu jua... kerabunan warna aku nih..... hehehehhe.. asik2 salah tema je...