----

----
----

Thursday, September 18, 2008

Top 5 Creative Blogger



ANDA HENDAKLAH MENYEDIAKAN SATU UCAPAN BERANGAN

'It should been done according to the following rules:

1. The winner may put the logo on his/her blog.
2. Put the link to the person you got the award from.
3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage, err, message for your nominees


UCAPAN BERANGAN:

"Lalalala...aku mushkil la nape aku dipilih. Macam la kretif sangat. hohohoho...Ape ape pon, tengkiu pada Puan Filzah sbb kata aku kretif.. Auuuww...Aku tak tau mane kretif aku tu, yg aku tau, aku sentiasa kretif dalam mencari apa jua alasan untuk skip kelas time dolu-dolu... wakakaka..kretif kan aku?"

It should been done according to the following rules:

1. The winner may put the logo on his/her blog.

Logo aku sudah tempek di atas daaaa.....Tp aku rase, design logo tu mcm tak berape lawa je...hehehehe

2. Put the link to the person you got the award from.

Tima kaseh. Tima kaseh. Aku dapat award ala ala kretip ni dari Puan Filzah.

3. Nominate 5 blogs.
4. Put the link to the blog.
5. Leave a massage, err, message for your nominees

i) Jatt - Sbb blog En.Temmon ni byk plak die letak game game kanak2 ribena...macam2 lah. Padahal aku senior die dlm dunia blogging ni, okk..

ii) Ainoor - Sbb die ni suke sangat edit gamba dlm photoshop, pastu tempek dlm blog..Kunun nk eksen ngn aku la, gmbo die edit tu lawo...kunun aku jeles laaa (padahal mmg aku jeles pon)

iii) Dhiya - Die ni ade bisnes cupcake..Lawoooo oooo design die..Err..aku dh puji ko ni, xde diskaun ker????

iv) Norli - ni pun sama kretip ni, pandai buat cupcake. Bagi aku, org2 yg pandai masak ni amat la kretip... (pujian2 ni pon aku maksud tersirat, okkk.. Sila paham.)

v) Dayat - Jejaka macho ni byk cerita pasal idup die atas kapal... Pada aku, orang yg idup atas kapal ni kretif la...heheheh logik x??

Note: Pada yg telah di tag, jgn ngelat, okkkkk........




1 comment:

Qica a.k.a Noly said...

owhh..trimas cik ana..trimas =)