----

----
----

Tuesday, September 16, 2008

Ye....Aku updet la ni...... tu pun nk bising...


Ramai pulak kawan aku bisinggg pasal dah lama aku tak hapdet blog....Bukan aku malas, okkk.. Aku cuma tak macam korang..... aku xde laptop sendiri(padahal ade je laptop reha)... internet pulak slow(padahal ade je broadband Noni ngn Aino)... hahahha.. jadi ape alasan aku??? Ok la..aku mengaku. Aku malas. Aku nk jadi macam Lisa. Time posa, blog pon kena posa lah.. hahahha.. tak mungkin ler..sbb ramai gilaaa yg dh bisingggg................. ok..ok..aku updet la ni..

Byk mende berlaku kat aku skang ni.. Baru semalam ade kejadian buruk berlaku kat kitorg 1 rumah. Tp tu nanti2 lah aku reveal..huhuhu..

Aku nk post gambo je sebenarnye. Aku tau...Opel ngn Hasnah mesti tunggu aku updet blog pasal dorang nye ni.. Kan?? Kan?? Elehhh..taknk ngaku.....


Ahad hari tu, aku, reha ngan noni (asik asik, budak 2 org nih)...menuju ke umah En.Temmon. Kitorg plan nk melawat baby baru lahir. Alaahh..En.Temmon dh ade entry pasal baby ni.......Ape nama dia eh.. Lupe plak... Ermm.. Helmi Nazhan!! Ya, tepat!!!...... Cumel giler.....


Ni lah kitorg. Aku drive g jemput En.Temmon kat umah die...Kene berjemput, okk.....hehehe.. Tp aku drive tu keter die, curik jap utk sehari dua.. Minyak tolong isi yer.. bukti kaseh sayangggg............*wink*

Noni ngn Reha pun tingin jugak laaaa nk dukung baby tu... hehehehe... sbb mak ayah baby tu selamber je suruh kitorg dukung.. hehhehehe Pssttt...reha tu xsabau dh nk ade anakkk..hohoho


Hehehehe...sabar ye En.Temmon...nnti dukung anak sendiri pulak ye..Kalo nk tau, En.Temmon ni pandai rupenye dukung baby...aku yg lebih2 kejung hari tu, die rilek je...hehhehe


Hasnah sebenarnye malu bergambar ni. Tp aku nk tempek juge gambo ko, Senah. Biar 1 donia tgk. Wakakaka....

Byk mende aku tau dari Hasnah ni...hehehe...tak sangka agak terbuka jugak ko membincangkan info info yg berguna tu.. hehehehe.... Neway, Congrats fren......

Tak sangka betul...Betul cakap Opel..Rasa macam baru semalam kite abih presentation FYP...tgk2, dh ade anak dh......Rase mcm baru semalam je aku buat entry korg bersanding, hari ni entry pasal anak korg pulak..hehehehe.. cepat nye masa berlalu.....

Note: Humm... berdasarkan pemerhatian aku la....baby sulung ni, mesti ikut muka ayah die kan????? Betul tak??? Hummm.... (sambil imagine muka anak sulung aku)... *wink*


10 comments:

M@YaZ said...

rilek la, dah biasa dapat anak~ haha .. ops .. dah biasa pegang baby~ :D

@naBest said...

amboi......... wekkkkkk

-reha- said...

uhuk uhuk...terbatuk pulak aku dgn ayat neh "reha tu xsabau dh nk ade anakkk"...hahahha..kelako..aku tau ko yg tak sabo nk anak..tape2,ko dh tak lame la tu..paling worth taun depan ko mesti dh buncit..buncit dr jat.ups!

@naBest said...

taun depan?? hahahhaha.... sonok la anak aku nnti, ade makcik2 kaya raya macam korang. hahahhahaha

-hazlif- said...

ana... xmo kongsi ke ape yg Senah cite kt aku?? "Sharing is caring"

Qica a.k.a Noly said...

owh anak ana n jat..jap tgh imagine..errmmm..

Dyalycious said...

amboi2...dah ade angan2 nak berbaby dah ye?
aku tau..muke anak nko nanti ikut muke laki nko...tapi hidung nko..sure comey doreen...

dah pk name anak?boh name doreena ye..??hahaha...(marah laki nko bace nanti)heeks..

p,s:eh tak gak..aku anak kedua ikut muke ayah, akak aku ikut mak..tapi aku tak nak admit..aku nak muke mak aku gak..hahaha

@naBest said...

hazlif --> hehehe....buleh kongsi....tp alang2, baik ty senah trus...npe??? dh ade tande2 ke?? hohoohoh

noli --> hoohoho...aku nk anak aku putih mcm jat je...hahahhaha

dhiya --> nama anak dh ade, tp ade org tu x setuju. ahhahahhaha.. gile berangan jauhh...

sebenarnye, aku xkisah ah nk ikut muka sesape, sbb 2-2 comei...hahahaha aku puji diri sendiri lagi!!

agHoo said...

mesti muke bulat chubby hahahhaha...

@naBest said...

aghoo --> yg penting, cumel... okkk... hohohoh