----

----
----

Thursday, September 25, 2008

Jom ar balik raye!!!!!


"...di hari raya...terkenang daku kepada si dia....."

Cewah!! Aku nak kenang kan sape lg.......si dia lah. hehehe Sebab esok aku dh cabut nak balik kg halaman aku. Elehhh...tak payah nk tanye, semua orang tau kg aku kt mane.. Kutuk la kampung aku..kutuk la...huhuhu...repot abah aku..

Sape2 yg rase penah kutuk kampung halaman aku, sila bertobat dan mintak ampun pada aku....jgn lupe sertakan duit raye...kalo tak, bolayaaannn...

Esok petang aku drive balik sengsorang. Tapi kena kutip adik aku plak kat UPSI. Bagus gak ade member balik, tp adik aku tu asik membute je dlm keter. Kalo die tdo, aku tinggalkan aje dkt RnR..menapak lah kau balik sendiri...ngeh ngeh ngeh..

Memandangkan esok aku pulang, maka tinggallah kawan2....tinggallah En.Temmon.. huhuhu...

Okk laa.. semua dh ade entry khas untuk raye...so, aku nak jugak lah. ^__^

Ucapan hari raya:

1) Nak minta ampun kat mak abah. Sebab jarang balik kampung..huhuhu.. jauh la..........Err..nk mintak abah sponsor duit minyak..hehehe. Saye banyak dosa kat mereka ini, tp mereka lah yg paling saye sayang! *Muahhs*

2) Juga nak mintak maaf pada abang, Ayu dan Ani. Abang aku bace blog aku ni..Pastu suke menyamar jadi Ani. Eleh..macam ai tak tau. Ayu konfem2 la tak bace.....bute IT. hahahah.. Ani aku tak tau....Sbb istilah internet bagi die cume ceting....ceting....ceting.......Yang lain, haraaammm....

3) Nak minta ampun dan maaf pada En.Temmon..hehehe.. Byk salah OooooOo ngan die ni... hehehe... duit raya takde ke untuk saye, baaangg?

4) Aku minta maaf pada hosmet ku tersayang... Noni and Reha.. WooooWooo... Sedey la plak...........Sori ye...aku banyak gile buat salah ngan korang. Dari UIA lagi, kan....tp tiap2 raye aku minta maaf kan..So, kena la maafkan..hehehe. juga pada kawan2 x-UIA aku...Rindu ah korg!!!!

5) Rakan2 gosip...rakan2 mengumpat di waktu kelapangan..Aino, Shu, Lin, Ani, Sari, Kiah, Iqa...... pas raye kite sambung gosip eh...Skang ni mari lah kita sama bermaafan..hohoho...Bukan ngn dorg ni je aku minta maaf.......semua warga Satyam lah..hehehe...

6) Untuk kawan-kawan sekalian di pelusuk dunia!!! Hehehe... aku minta maaf la weh...Kot2 la ade dose kat korang. Cadangnye nak tulis nama sorang2...tapi kang rasenye sampai esok la aku dok tulis nama korang...So, sape2 yg rase die kawan aku, tolongla ampunkan dosa2 aku, ye....hehehe.....termasuk la geng2 sekolah aku dulu...sape eh yg rajin bace blog... Dhiya..Jay....Alia...Yos..Sab..Zaree...Cun..Juare...yg lain, ntah. Korang bace ke tak, tp harap2 korang maafkan aku.

7) Asalnye aku nak mintak maaf kat opis aku ni pasal banyak kutuk2...pastu suke main sembunyi2.. kadang2 sembunyi2 sampai ke Alamandalah..JJ lah... tp kan....opis aku ni mane lah ade perasaan...Dh tu, aku nk minta maap kat sape??? Hummm....

Eh..eh... dah la tu minta2 maaf....Raya nanti datang la rumah ye..Kalo korang tau. kalo tak tau, xpayah. hahahahaha...

Note untuk Aghoo: Wah!! Pandai ko tag aku ye..nampak sangat kekretiviti aku ni melampau tahap cipan sampai ko nominate aku plak. wakakaka... Aku dh dapat logo ala-ala kretif tu... Nanti aku tempek kat template sebelah, kasi semorang nmpk...hohohoho




10 comments:

Alyza said...

cik ana,nak duit raya...pos kat aku kat india ni...hehehe...selamat ari raye...mintak ampun maaf ye...blk kg leklok..drive carefully...

mylife said...

aku pn nk minta maaf jgk andai aku ada wat salah n silap..drive carefully blk kg..mg selamat sampai..

p/s: cne persiapan kawen..hope everything goes ok..mg dipermudahkan segala ;)

aniey said...

alaaaa,,, xsmpt nk jumpe ko dah la ni ek?? sok aku dtg keje lg.. smpt ke x ni jmpe... ke xsmpt?? hua hua huaaaa...

nmpknye time raye la ek kite bermaaf-maafan..

SELAMAT HARI RAYA!!!

jaszminedeezee said...

Selamat ari raye maap zahir batin....mintak maap if ade slh2 silap2 ...dari ujung rambut sampai ujung kaki...

Dyalycious said...

aku pun gitu gak ye ana,..huhu..mintak maaf mohon dipinta..blk drive leklok...nko tu tgh darah manis...(ade kene mengena ke?)

p/s: yg len tu bace blog ke?hehe

@naBest said...

niza -> hoho...sape soh ko dok jauhhh sangat.... takde duit raye ar taun ni...hehe

yus -> heee...ko pon sama. Drive leklok ye..Umah aku dekat je...dalam 5 jam je... dekat ke???

ani -> wes..sempat daaa... aku ade kt opis ni...tp nk balik awal sikit la...awal sikit je....dalam kul 1 ke. heheheh

shu -> aku maafkan. Wah!

dhiya -> hahaha...ape kne mengena ngan darah manis???? hahahahaha... ko pun sama ye, drive leklok. Eh..umah ko kat shah alam je... cehhh...

p/s: Saje je aku tulis nama2 dorg tu...padahal bukan bace pon.. huhuhu

agHoo said...

huhuhu..selamat hari raya kak..

-reha- said...

selamat hari raye.....
hohohoho....sebak dada cek duk bersalam pg td dgn ko n noni...awei betul kita bersalam ..yola..tak sempat jumpe hari raya pertama

maka tinggal la aku sorang2 di rumah...huhuhu..

nazrahku said...

Ana, nak mntk maap juge klu de salah pe2 dr awal aku kenal ko smpai ke akhir hayat (mintk maap in advance nih)..halalkan mkn minum ke ape2 la k..bwk kete leklok blk kg tuh..ko tuh tgh drh manis..hehe..smoga Allah permudahkan segala urusan ko..take care..ws =)

@naBest said...

naz -> sama lah aku aku jua...hehehe... xde salah pe mende pong ko ngn aku...