----

----
----

Monday, September 22, 2008

Gempak dowhh jumpe korg!!~ *wink*


Sabtu lepas, aku dengan jayanya berjaya pujuk En.Temmon hantar aku pegi Plaza Pantai. Nak harapkan aku drive??? Raya tahun depan baru sampai agaknya. hohoho...


Bukan ape..aku ni fail sket bab jalan2 kat KL ni. Kang mau sampai tiga belas tol aku terjah. Tak pasal2 bankrup sebelum masanya. Hum??

Aku merayap sampai Plaza Pantai tu sbb nk cari Restoran Seoul Garden, dekat2 dengan Wisma Goshen...Sesampai nye kat sane, aku teringat balik kenangan lama...Wah!!

Aku tingat time aku kena kondem masa interview dulu.. hohoho... ngeri siuttt.... Tp ape2 pun, makan kat sana mmg first class. Mane tak nye... terbang duit aku rm45.. huhuhuhu... tapi nasib baik pueh aku melantak. Mengalahkan org posa. Erkk....


Kredit to Cik Alia...aku grab gambo ni dari frenster die. Ngeh ngeh ngeh... Memandangkan aku xde kamera...dan pulak lagi handphone aku yg gojes tu telah merosakkan diri beliau, secara otomatiknye, aku telah jatuh bankrup sekali lagi. huhuhu...

Jadi, selamat la aku meng-grab gambar2 dari Cik Alia dan Cik Dhiya. Tengkiu tengkiu.


Ni sebenarnya buka puasa plus re-Union..huhuhu pasal mmg dh lame gile aku tak jumpe dorg ni. Padahal masing2 dok KL je pun. Mengade sungguh. Macam lah sorang2 dok oversea kannn....

Yang dok jauh pun Zaree je...tu pun Ipoh jeee.. Jauhhhh tu... hehehe...Memang best ah jumpe dorang. Dorg ni sumer geng2 time sekolah menengah dulu. Time dolu2 dorang ni ter amat lah nakal dan sengal..dan menjadi kebanggaan sekolah. hahaha

Dorang jer?? Yee...dorg aje...sbb aku baik sket.. (taknak mengaku..) Uhuk..uhuk....

Nanti lah kalo ade masa, aku reveal kan 1 per 1 kerosakan yg telah kitorg buat dulu.. ngeh..ngeh..ngeh... (paling aku tak boleh lupe, kitorg beramai2 kena siram dgn air water cooler oleh MAMA, sbb tdo time prep petang...) Sampai ati korang x kejut aku....



Itu lah kawan2 aku dolu..sekarang..dan selamanya...Special credit untuk yg datang hari tu.. Jay, Alia, Proyos, Arl, Dhiya, Dilla, Sab, Zura and Zaree. Campur aku ada 10 orang. Kecoh gile tempat tu... Nasib baik Juare takde (sob3x..sindu kat ko!)...kalo x..mau roboh bangunan tu dengar die gelak.. hahahah

Aku dah kasi kad kawen aku tu, reti2 la datang yer! hohoho

Pasni, jumpe kat umah terbuka Dhiya plak..Pastu majlis bertunang Arl...pastu majlis aku...pastu majlis alia...pastu majlis zaree...pastu majlis dhiya..pastu bla..bla... yg paling aku tggu, majlis Proyos!.. hehehehe

Note: Tingat zaman sekolah!! Waaaa...........

4 comments:

Qica a.k.a Noly said...

wahh..hepinye dier..hepi jupe kwn2 yer..bagus2..sm2 eratkn silatulrahim di bulan yg mulia nih..
k hepi rayer..hihi =)

@naBest said...

hehhhhehe... epi epi!!... sgt hepi!!..... ngan ko je xpenah buke sekali.. uhuuu..uhukkk//

Dyalycious said...

ana, bukan nko ke rosak kan pelampung air kat kolah blok c tu?ohohoho..kantoi 1 perkara nko merosakkan harta benda skolah...ohohoho...

menarik kan aritu?cam sume hilang ingatan gelak byk2...dilla la ni..wat klaka ngan periuk 'meletuuup' dia...haha,,,

thanks ana sbb sudi dtg..hehe..nanti dtg raya tau..bwk duit raya skali..hahahah

@naBest said...

hahahah.. aku hampir terlupa pasal pelampung itu..... hahahhaha... ni pasal berenang kuang lentang dlm kolah lah ni... hohoho

hahaha..skang ni bile aku tgk periuk, mesti tingat lawak meletuuupp die tu.. hahahah