----

----
----

Monday, August 25, 2008

Opismet ku opismet mu jua.. ~~


Lalalala~hari ni aku terasa nak updet skit pasal kawan2 ofis aku yg agak2 tak berapa betul. hehehe... bukan dorg tak betul..sila jangan salah paham ye...dorg jadi begini mungkin sbb tekanan kerja ke...masalah peribadi ke....ntah la. Aku pon tak tau.. tp ketidakbetulan mereka, kadang2 buat aku tidak betul jua. hehehe Peace.. (~~,)V


Ini sesi bergambar di pantry, di cubical dan di dalam conference room. Ni bukan menunjukkan kitorg main2 ketika di ofis, tau. Kang tak pasal2 kene banned plak blog aku. Lunch time tak boleh bergambar ke??? Pose ala2 top model tu dibarisi (Wah!! betul ke ayat bm aku ni?) oleh... Ani, Lin, Sari dan tentu nya aku!! hehehe Yang tgh tu adalah Ani dan Kiah. Yg belakang tu Fitri. Eleh.....dia nk masuk dlm kamera tu jugak sebenarnye, tp xde org ajak.. Wakaka.. tu pasal posing belakang je..asal masuk sikit, sudahhhh..... Gambar last ni dalam conference room, time tgh tggu makan2 sempena Aini nak pindah.. Sob3x. Time ni kitorg sgt lapar, cam naga dah sorang2.. Lagi2 wanita bertudung itam tu.. hohohoho.. ngeri. Err..asal Ani ada dalam suma gambo nih??

Ni saja2 je aku nak tempek gambar2 tangkap muat ni... hehehehe.... cam kelakar je tgk gambo dorg ni. Lagi2 gambo nombor 2 dari kiri and nombor 2 dari kanan tu.. ahhaha.. ampunkan aku Sari dan Lin.... ahhahaha... Meh aku kenalkan sorg2.. Dari kiri: Ani (gaya ayu nye...), Sari (gaya sengal nye...), Dalia and Aino (kunun teror la siapkan mende alah tu.. tggu la bile aku dh teror.....Ermm bilakah itu?? hehe), Lin (gaya keluang man.. kahkahkah)...and Dalia (eleh...macho la tu buat muka serius...)


Ni saja2 tangan aku gatai nk snap time group meeting. Dari kiri: Foong, Syafiq Kacak (kacak ke??? nyampahhhh), Abirami (tgh kontrol cun.. hehehe), and Syafik Baby.. baby?? Uwekkkkk......Time ni aku busan dgn meeting yg tak sudah2... Sudahnye, sume gambo org aku snap. Sekian.

Ini lah entry aku untuk hari ini. Sebab rasa lama tak update...tak tau nk tulis hape... nak marah2 pun, xde mende nak marah...nk bergosip, macam busan je... nk berpolitik, lagi lahh busan..... last2 ofismet la jadi mangsa. hehehe... Berjaga2 lah housemate ku...pasni, kalo aku xde idea, korang la pulak kena.. hehehe.. jgn marahhhh.....

Note: Semua manusia di atas adalah single. Err.. single ke??? Sendri mau ingat............. hehehe


11 comments:

M@YaZ said...

Dan apdet tu, haha, jelesnya tgk bersuka ria dan muka hepi kat GDC .. hum ..

@naBest said...

hahaha.. marila kita bersuka ria walau dimana pon kita berada.. hehehe... jgn jeles.. keje rajin2...

Qica a.k.a Noly said...

wohooo..gumbirenyeee mereka2..
xpe la,sumer 'sejenis' cam ana..=)

@naBest said...

hahaha..sume cam xbetol je.. busannn

areknee said...

ceett.. manede,, ana je yg bosan.. aku happening lg comey tau! hahaha

deyyy nk onde-onde jom naik atas ;p

@naBest said...

hahaha..comey ke???? wei...korg suke la buat kenduri kat atas..pastu lupekan org bwh.. sedey i tau.. huhuhu

areknee said...

erkk.. i dh ajak u ape.. u je wat2 xtau.. xpe, nnti i wat lg i panggil u ek.. ohoho

@naBest said...

huhuhu..baiklahhhh.. aku ku tuntut janji2 manis muuuu....

siti zakiah said...

wahh... pic aku le. huhuu.. terharunye

jaszminedeezee said...

pic aku takde....*sob*sob* tak aci...aku selalu dipinggiran..waaa~~~

@naBest said...

hahaha...

kiah --> kiah mmg banyak interprame!!!


shu --> mane ade dipinggirkan.. ko kan skang shift petang.....mane sempat nk bermesra ngn ko..huhuhuhu... len kali, dtg ler awal pagi.. hohohooh