----

----
----

Friday, August 22, 2008

Aku mahu pulang!!!! (tajuk takde kena mengena dgn entry)



Nenong!! nenong!!! (bunyi ambulans)....hehehe pasal aku dh naik pening, mata aku pun dh naik juling. Ni tak lain tak bulan, e-learning punya pasal. Ada 18 topics yg aku kena siapkan, tapi aku baru siap 4 je.......... Macam mana nih?! Mampus haku kalo Srinath tau. Sape Srinath?? Dia ialah boss aku yg paling kacak. Merangkap orang kuat kat ofis aku yg tersayang ni. huhuhu gambar dia ada terselit dalam entry aku yg lepas. Cari lah sendri.. Kalau nk tengok laaaa....... Cadangan aku, xpayah la tgk..buang masa je... Baik dgr aku mengarut ni lagi best!!

Sekarang ni aku tak boleh tulis tak tentu arah dah..Sbb macam2 hal lah. Isu sensitif la....Lagi2 kalo aku tulis pasal ofis. Sebab ramai je manusia yg dengki kat blogger2 yg tegar seperti aku ni. Ape pun, aku ingin tekankan di sini, ini aku punya blog, ikut suka hati aku lah nak tulis ape. Tak payah lah korang bersusah payah berusaha nak menjatuhkan orang lain. Buat je kerja masing2. Sebab aku tak kacau ko! Kalau lah ada sapa2 yg tersinggung baca kenyataan ini, lantak lah. Ade aku kisah?!

Sekian dari aku yang semakin tensen. Aku nak resign. Titik.

Note: Ape2 hal, kena tunggu bulan 3 tahun depan. Tak sabar lah.



8 comments:

areknee said...

klo ko resign jgn lupe ajak aku skali...

ini ruang komen aku, suka ati la nk komen ape... hahaha

M@YaZ said...

gO my fiancee go~! eh .. sempat blog lagi .. erm .. dah2 la tu blog .. sambung study la :D

Qica a.k.a Noly said...

ohooo..ana yg kecian..

@naBest said...

ani --> haha..bagos.. Jom resign. Dh ramai dh yg kuar, menambahkan keinginan aku untuk berambushhh..

jatt --> hehe..tensen macamana pon, blog tetap blog...

noli --> kecian je?? huhuhu.. tak lama lagi, ko pon merasa siksa di hati.. uhuhuhuhu

WanHidayat said...

Salam...wei rilek lah...jgn arrr tensen2...bukankah ko nih jenis wanita gagah....kuatkan hati, tabahkan jiwa....

Yealah, aku setuju apa yg ko cakap...blog ko kan, ikut suka lah nak tulis apa..yang penting ko tak kutuk org sudahlah....dan tak tulis benda2 yang sensitif....

Go..go...go...ana best!!!

@naBest said...

dayat --> hahaha..... terharu dgn sokongan yg tidak berbelah bahagi... Aku tensen sekejap je.. (~~,)V

agHoo said...

jangan tulis!!!jgn tulis ana!!!

moral-->nak tmbahkan tensyen ko hehehehehehehehee....

@naBest said...

sggh x bermoral komen ko. haha aku tetap nk tulis!!!! nk tulis!!!! ZzzzZzz