----

----
----

Monday, August 11, 2008

Aku sangat ngantuks.. Korang tak mengantukkah?

ZzzzZ..... Untuk pengetahuan semua, aku baru je lepas membuta kat surau opis.. hehehe kerana aku sangat sangat mengantuk... Tp aku tidak keseorangan... Kerana ratu tidor di surau bukan aku sorg je.. hehehe Aino pun sama, mcm biase........ Tp sekejap je dapat tido..sbb kul10 ada meeting.. huhu.. Tp bila aku dah naik atas, mane meeting nya??? Rupanya Syafiq tak sampai lg......... Tak cukup ahli la pulak.. Hampeh la budak Syafiq ni.. Buat opis macam die punye je.. Tapi kalo betul la ofis ni die punye, konfem aku datang masuk kje kul12 tghari (sbb nak amik paking staff yg kuar lunch), pastu balik kul 5ptg.. Kalau la kan.....

Oleh itu, sekarang aku sudah bosan. Marilah prepare untuk webinar!! Berusaha!! ZzzZzzZzz

Note: Yey! Hari ni last posa ganti. Esok sudah raya!!! Hohoho

8 comments:

M@YaZ said...

Hehe .. Tidor je keje .. mesti tidor lambat malam tadik nih~

@naBest said...

A'ah.... sume tdo lmbt... huhuhuhu ZzzZzz

-hazlif- said...

aku pn pose gak.... esk last day aku... lusa raya!!! hehee..ko pn lewat ganti pose.. igtkan aku sorang jer... ;)

@naBest said...

hahaha.. tu la pasal... dh nak ramadhan, baru terhegeh nak posa.. hohohoho... ramai lg weh.. kat opis aku ni berlumba posa ganti. ternyata bkn kita sahaja.. wakaka

areknee said...

ehh ehh aku x termasuk bdk opis ko yg lumba posa ganti tu tau.. harap maklum, hahaha..

@naBest said...

ehh ehh... bukan kah ko juge berpuasa hari ini?? posa sunatkah? Alhamdullilahhh........ ye la tu..

areknee said...

hehehe alhamdulillah posa sunat.. posa ganti sudah lama time bln syawal dulu.. ^_____________^

@naBest said...

Wah!! aku tidak sangka ko sangat cemerlang... wowoowwooo.. aku insap....