----

----
----

Friday, August 15, 2008

Balik kampung...OoooOoo..balik kampung... (sila nyanyi ikut tune sebenar)



Hari ni aku balik kampung! Yeay!!!! Dan secara tak rasmi nya, aku akan menghilangkan dari dari korang selama 3 hari...Jangan cari aku... hahahah..macam la ade orang nak cari.

Sebenarnya, aku balik bukan sesaje balik tau. Banyak mende nak di setelkan kat kampung ni... Bila baca entry En.Temmon, tetiba rasa berdebar, lagi 100 hari rupanya! Banyak nya benda tak buat lagi!! So, balik kampung ni, aku nk cari baju sewa kawen, nak amik borang nikah(tentulah abah aku yg tolong amikkan).. nk discuss pasal flow nanti, apa yg kena ada....apa yg x payah.. Kalo nak tau, abah aku ni tersangat lah detail orang nya. Majlis 3bulan lagi, dia dh ade 5 pages flow majlis. Dulu, masa merisik, dia dh set tarikh kawin..Padahal
merisik aje pun......

Oleh itu, izinkan lah aku hidup tenang di kampung. Wah!!




Note: Semalam mimpi Rambo cakar aku sampai berdarah. Rindu Rambo!!




4 comments:

Qica said...

owh ana dh nk kawen..yea yea!!
em nnt i bg adiah cupcake je ye..
boleh?ok..set =p

M@YaZ said...

En Temmon tu sape?? Apa related nye ngan ana? :p

nhusna said...

hekeleh jat..sudah gaharu cendana pula, udah tau brtanya pula..huahauhua
p/s:pantun dr pemantun trbaik 1999
heheh

@naBest said...

norli --> hoohoh.. i xkisah.. bg hadiah kaseeehh sayaang pun xpe....

jatt --> En.Temmon tu insan istimewa. Sila jgn jeles ye en.aizat...

noni --> wah! kalo pemantun dh bersuara, xdpt nk lawan lah..