----

----
----

Monday, November 17, 2008

Jemputan Majlis Perkahwinan daku~ 22/11/08




Salam...

Sahabat..kalian dijemput untuk sama2 memeriahkan majlis kami pada 22/11/08. Mari lah! Jgn malu....Ada sahabat yg tak dapat dikesan, anda tetap dijemput.

Ikutkan hati, nak je aku tulis semua nama kawan2, tp kang.....sampai minggu depan tak abis2 pulak, jd aku batalkan niat. So, sesapa lah yg terbaca blog ini, anda dijemput, okk!!!

Jarak umah aku dari putrajaya dalam 345km. Kalo aku drive Chikku aku tu, 1 tank (rm70) cukup je...Tol pulak rm35 (plus minus)...huhuhuhhu.... Tol dan minyak tu bukan pegi balik, okkk.... huhuhu... mahal kan kos nk dtg umah aku? So, boleh laaa..aku terima la reason sape2 yg kata umah aku jauuuhhh tu...Aku faham..

Note: Ye....umah aku jauhhh... aku siap lukih 2 peta lagi, kalo sesat lg, tak tau la aku... Konfem tak leh join amazing race. hohohoho

21 comments:

areKnee said...

ye insyaallah aku dtg ^__________^

@naBest said...

ani -> hohoho.. jgn sesat yer...bilik, gua udah book.. dalam peta tu resthouse gerik. jgn sesat..

Afida Anuar said...

InsyaAllah, jika dikurniakan kelapangan dan tiada keuzuran akak datang;)

@naBest said...

kak fida -> yey!! tengkiu.. sila. sila.

M@YaZ said...

InsyAllah sampai. Sebab balik kedah Khamis malam. On the way balik boleh singgah nanti :D

NaZRaHKu =) said...

ana, tq 4 inviting! aku dh dpt dh kad ko tp aku g blah jat nant dgn dak2 qedge. anyway, congratz ek..smoga sgl2nya berjln lancar dan dipermudahkn Allah.. =)

@naBest said...

jatt -> xpayah singgah..datang je 22hb tu...hehehehhe

naz -> tengkiu naz!! tak kisah ah nk dtg gerik or alor star....ade org dtg pon dh syukur.. hehehe

Call me 'fa' said...

aku dtg taw!!

@naBest said...

fa -> eiiiiiiii.. mengada.. nk jugak tuko nama!! hahhaha.. ok ok... ko dtg... kalo tak, mmg la aku bom umah ko. hahaha

Qica@Noli said...

c kecik pon nk jalan2 sampai perak..tggu yer.. ;-)

@naBest said...

noli -> hohoho.. baeekk... patik akan menunggu si kecik depan umah siap.. hehhehehe...

pestisid said...

wey tahniah dan mekasih jemput.eh kalo dr kelantan bape km lak?grik ngan klantan dkat je kan?

agHoo said...

apa ada kt grik????

@naBest said...

cik pest -> grik ngn kelate dekat je. dari umah aku g jeli, dalam 1jam setengah je. huhuhhu.. tp kena lalu la highway yg gajah dok lalu lalang tu...... ngeri gak la kalo drive mlm.

aro -> apa ada kt grik??

Ada ai la.....*wink* hehe

agHoo said...

aku ni memang xpenah sesat kalo jalan..xyah la tunjuk map tu ktku yerk ehehe..

LeLs said...

ana..

aku g belah ijat yek..

sebab ikut 'rombongan cik naz n d gang'..

btw, tahniah..!!

@naBest said...

aro -> eleh.... bukan ko selalu sesat ke???? hohoho... jgn nk tipu la.. lalallaa~

lela -> hehehe.. mana2 pun sama je.. pengantin tetap yg sama.... tima kaseh kerana sudi datang.

pestisid said...

aku tau.kat grik ade gajah kan?

Tokapi said...

Hehe... selamat pengantin baru ye akak... moga bahagia ke anak cucu..

sori ler akak, gue tak dapek pegi kenduri ko... tak balik utara la minggu ni.. huhu...

*sapa2 yg pi tu, tolong tapaukan.. wakakaka...

fio said...

yes, sudah bergelar puan. tahniah tahniah tahniah. am so sorry takleh pegy. again, congrats and have a happy life ahead with the new 'mrs' title! ;)

arepet said...

sori aku xdapat pegi both..bajet xde..aku hanya mampu bagi hadiah ramai2 tu n offer design blog ko for absolutely free!~