----

----
----

Wednesday, November 05, 2008

Korek korek, jumpa gambar..Jom ah tgk!

Aku godek godek hard disk aku semalam, lalu aku terjumpa gambar2 ini. hehehe... Gambar yg dh bertahun2 aku simpan. Tak sangka still ada. Sbb gamba aku time zaman jahilliah dulu dh rosak bersama2 ngan laptop aku yg dh arwah tu. huhuhu....... Pasni nk godek2 laptop pulak, konfem ade gamba aku yg comei2 tu. Err..comei ke??


Ni gambar aku adik beradik bersama mak aku ngan makcik bongsu aku. Try la teka mana 1 aku. Yg paling tak comei tu aku la... Ye! Mmg tak lawa. Aku tau. Aku tentulah yg paling kiri tu. Yg buat aksi mulut tu. Tu pose yg paling lawa tau zaman tu. Sebelah aku tu mak aku, tgh ribakan adik aku, Pony. Makcik aku tu plak tgh ribakan adik aku, Poyu. Yg paling kanan and paling tak ensem tu, abang aku.

Time ni kitorg tgh tggu bas sbb abah aku nk g outstation. Wah!! Dia nk pegi Ipoh je pun. Dia la photographer tu. Sib baik abah aku tak termasuk sekali dlm gambo, kalo tak, mau sawan korg tgk. Ensem wooooo.. hehehe...

Perasan tak gambo adik aku, si Pony tu?? haha.. Ya! Dia mmg ketagih hisap jari. Tangan kiri plak tu. hahaha.. Jijik ah. Ampun ye Pony......


Ini plak time aku br grad dari tadika. Tu yg baju purple ngan topi tu aku punya, okk... Adik aku sebokkk nak pakai jugak.. Ambik la kau. Ai tak heran. Ni gambar kitorg adik beradik. Dari kiri: Abang, Poyu, Aku, Pony. hahaha...

Tudung aku mmg selekeh time tu, rasa nak campak je tudung tu, tp mak aku kate aku lawa. Aku pun pecaye je lah, tgk balik gambo, hampeh. Tergamak mak aku tipu aku. huhuhuhu

Nk kutuk pony pulak sbb die mmg suke pakai spender aje. Konon seksi la tu..Dulu2 pakai sepender tangkap gambo, cute la. Try sekarang buat tgk??? Konfem ramai yg muntah darah. hahahhaha... Ampun sekali lagi Pony!!!

Tu je aku nak tunjuk. Sbb aku nak try test updet blog dari posisi lain. Pasal nya, aku dh tukar tempat. Dh kena tukar level atas pulak. Best gak dok atas ni, boleh konon2 berangan taraf hidup dh naik. Padahalllllll..... huhuhu..... Tempat ni tak strategik, okkk....Tapi, aku kena lah belajar bersyukur, kan....

Note: Esok aku ada webinar, tp aku tak reti nk buat ni... Woooo.. tlg!!!


11 comments:

jay said...

heheheeh mmg kiut..ala aku pun byk pic2 mcmnih..heheheehehe....

@naBest said...

Jay -> hehehehe..... sbb tak byk la kena simpan.. huhuhuhu

areknee said...

u kutuk org isap jari.. terasa ai tau!! erkkkk~!!

@naBest said...

hahahhaa.. Ai tak kutuk laaa.. comel la org hisap jari ni.. tp kalo dh besor2 pon nk hisap lg, buruks la. hahahaha

-reha- said...

"Tudung aku mmg selekeh time tu, rasa nak campak je tudung tu, tp mak aku kate aku lawa"

hahahhahaha!!!aku gelak dpn laptop sorg2 tgk gambo ko bertdung bidang 60 ituh!!hahhaha....tp skang ko makin lawo...tmbh plak dh nk kawin...lagi la lawa kan kan....

eh tuko tempat dh ke?hum...mesti dh tak heaven nk tgk muvi kat tmpt baru skang kan??

imapeace said...

hahaahhaaah..nk gelak jugak cam reha..hnss..hnss...pasni ko tayang bantal busuk pulaks...ekekeee =P

@naBest said...

reha -> hahaha...bidang 60 tu..hahahaha.. tenpat aku best...leh gosip, tp tak leh nk tgk muvie dh.. huhuhu.. byk gangguan. aku dok sebelah sarini, aino ngn shu. bayangkan lah camne gangguan itu. huhuhuhuh..

emah -> hehehe... pasni bantal busuk???? hhahaha.. ade kt umah aku bantal tu... hahahha..takleh tayang. tettt!!!

paAni said...

eyy pona naaa...
brani kamu kutuks i ekkk
walopon i isap jari,
skg da benti da
bebas
wakakak
hahahaahha
ceh
sape tringin pakei spender sahaje lg skg
bg sejuta pon i namau...haha
haha..time tu mk kate kamu lawo ekk?
kompem mak menipu demi kebaikan
wakkaka
mak, ani tabik aa kt mak!

@naBest said...

poni -> hahaha.. begitu susah payah nye nk buat kamu berenti isap jari, taww.. igt senang ke? hahahah...

mak mmg...selalu je kate lawa. padahalll...huhuhuhu

Pali said...

tu abah nk gi belajo kat tanjung malim la...skrg si kecik pakai spender tu je ingkut ke sana..

paAni said...

uiks? i je ekk ikut g tjg malim
hahaha
langkah kanan.