----

----
----

Thursday, December 04, 2008

Koleksi gambar kawen...(lambat update) hahaha

Yuhuuu...

Haha..aku tau aku lambat updet. Bukan apa, bila status dh berubah, otomatik la kehidupan berubah sama. Wah!! Bukan sebab aku maleh, taww... Sbb aku ketandusan sumber internet plus busy. Bz ke? hehehehe

Ni pun dok guna internet kt umah pak mertua. Tp depa suma tgh semayang Jumaat, so, secara licik nya, aku pun menyelinap la masuk. hehehe....


Ni saja aku nk tempek gambar hari tu.

Time ni dh selamat jadi isteri orang tu. hehehehe. Time tgh akad tu, semua member2 keliling aku tggu aku nangis. hahahaha.. Buat ape aku nk nangis?? Ai tgh hepi taw time tu.. wakaka...



Theme purple ni kat umah aku. Kat Gerik. Rumah aku takde ekon, so, time bersiap tu teramat la berpeluh. huhuhu.... Kelam kabut. Nasib baik la ade geng2 yg sudi membantu aku pakai baju ngan tudung. Tengkiu. Muah muah.



Tema gold ni belah Kedah. Santik ar tema ni...rasa cam anak raja plak. hehehhe... Neway, thanks pada yg hadir..pada yg tak dapat hadir tu, xpa...nk buat camne. Tgk je la gambar. hehehehe

Sekarang ni aku dok lepak umah mertua, sampai raya haji. Lama kan aku cuti? 3 minggu. Wakaka.. jangan jeles.. hohoho

Okkeh.. Nk gi hidang lauk, kejap lagi semua balik semayang Jumaat, menggelupur la nk mkn. Tambah2 En.Temmon...hohoho.......

Menantu solehah la kate kan...*wink* hahahahaha.. Padahal...........

9 comments:

shade said...

ana,
sweetnyer~
sori tak dapat dtg,kena keje la..
nway,semoga bahagia..(^_^)

Call me -fa- said...

hahhaha...menggelepar nk mkn???mcm poni pulaks...

wah!menantu solehah la kau...idang2 lauk...ko msk ke?bagus2...byk perubahan...

yg tak solehah...bile ko menyelinap masuk guna tenet...kah kah kah...

Jay said...

heheheheh mmg sgt berpeluh2..kuar2 dr bilik muke maintain je xde pe yg berlaku...haks..pandai berlakon??
anyway congrats..ko sgt lawa hari tuh..xdinafikan..hehehehehehe

arlyana_arl said...

puan farhana...so sweet..btolla doreen..tema gold tue chantek n makin bertambah chantek u tauuuu..heheehe..;) so sweeeeett..hehe..;p neway congrats..;) segala yg berlaku kat dalam bilik time ko tgh bersiap tue..dun worry..rahsie kerajaan..hahahahaha!;p selamat berbahagia..;p

Dyalycious said...

ana...congrats....aku sgt happy sampai terrrrrrrrnangis tgk nko..hahahah...tau la aku kan...ratu kerajaan air mata(nape nak gune kerajaan?tersampuk ngan arl kot)ngeee...a'ah la...yg gold tu cantik..n nko nampak cantik sgt pakai purple tu...

arl, rahsia kerajaan ke???bile2 mase je aku bole reveal rahsia tu ni...hehehhehe...(nak blackmail ana la kalau dia nak aku diam2)hahahhaha

ViniL said...

wah wah wah.... lawa banner...

@naBest said...

shade -> hehehe.. xpe xpe...

fa -> poni menggeletar nk mkn la.. hahahhaa.... skang ni pon tgh menyelinap masuk.. lawa ar skin baru ko buat ni... hehehe tq..

jay -> hahaha.. tengkiu hari tu.. korg pun berpeluh sakan pakaikan aku baju. hahaha

arl -> hahaha.. simpan la sgt rahsia tu.. hahahhaha... tengkiu tau.. cepat la kawen..

dhiya -> hehehe... tu la... ko yg meraung lebih2.. hahaha aku rilek je... ni lagi sorg. cepat kawen la..

bangcik -> lalallala..~~~ hahahah

LeLs said...

tahniah ana n ijat..!!

sori tak dapat hadir time kamu berdua kawen..

hadiah nnt suh en temmon collect yek..

btw,comel nye blogskin nih..!!

@naBest said...

lela -> tengkiu...... hahahaha.. blogskin ni kerja reha ngan apet. Mereka yg kerjakan blog aku nih.. hoohoho.. pujilah mereka.