----

----
----

Monday, December 22, 2008

~Tahniah!~




Sorang lagi geng sekolah aku dh kawen............ Tahniah!!!! Dah lah kawen serentak dengan Mawi. Terlepas peluang aku nk g kenduri Mawi. Takpe...ape lah sangat Mawi tu..Ko lagi penting, Alia. *wink*

Ape pun, tahniah.....Semoga kekal ke akhir hayat....Ko sangat canteek.

Note: Lepas ni, ramai lagi tgh queue nak kawen nih. Tahniah too Maria & Hazim. Lepas bertunang nanti, korg terpisah 3 bulan. hahahhaha.. (sama la ngan aku).... huhuhu

8 comments:

Jay said...

ana ko mkn cantik lepas kawen..hahahahahahaha..ade ape2 rahsie ke???

@naBest said...

hahaha... rasenye ko telah tertipoo oleh gambar. kalo tgk live, boleh pengsan. hahahahaha...

Dyalycious said...

puan ana...asal tak ketemu anda di wedding alia aritu?
tak leh kitorg nak soal selidik nko *wink2* hehehehe...

u nak kemane?gi indiak??aiyak...

@naBest said...

haahhah.. aku telambat daaa..aku nampak korg nk blah dh di hujung kemah.. tp takkan la aku yg ayu ni nk lari2 g panggil korang kan?? hahahahaha.........

aku fly g india 2/1 ni... 3 bulan je.. hohohoohh

arlyana_arl said...

puan ana..nape tidak ketemu kamu di kenduri puan alia??hehe..;p tidak boleh beriuh sakan tgk proyos ayu berbaju kurung..hahahaha..;) nape nak gi india??sian laki nko kene tinggal eh..heheehhe..;p

Dyalycious said...

eeee..sampai ati tak menegur kitorg =(( ntah nye...proyos pakai baju kurung tu..rugi tak tgk tau...

nko gi indiak wat pe?a'ah le..sian laki ang...=D

@naBest said...

dhiya -> hahaha... aku ter-miss la nk tgk proyos pakai baju kurung.. aisehh...

arl -> aku g india trening 3bulan.. pastu kembali la ke pangkal jalan...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇