~Babyku 18 minggu dlm kandungan~

Posted on Thursday, April 02, 2009 by @naBest




Lalala........gembira gembira. Entry ni khas untuk aunty aunty and uncle uncle serta opah & atuk serta tok & tok wan di luar sana yang nak tengok gambar terbaru baby comel aku. Baby dah 18 minggu dalam perut. (Aku kira 16 minggu, En.TeMmon kira 17 minggu, doktor kira 18 minggu)....... Jadi, kalian rasa kiraan siapakah yang harus aku terima? hehehe...

Baby sekarang tengah songsang sambil malu malu nak tayang muka. Doktor cakap normal kalau songsang sekarang...Dah besar sikit nanti, ok la dia tu. Gambar tu dia tengah membelakangi kamera. Ohhh... sungguh berlainan dengan ibu dia yang sangat mencintai kamera. hehehehe......ikut perangai abah dia la tu....malu malu nak bergambar.... Ye lah tu..........................

------------------------------------

Lepas check up terus dating. Lama sungguh tak dating dengan En.TeMmon. Asyik dating dalam kereta time pegi balik ofis...dating depan TV.... kadang kadang dating kat kedai makan mas cotek...Ohhh..sungguh tidak romantik.... huhuhuhu..... Kali ni, siap tengok Fast&Furious lagi... Baby dalam perut dah tendang tendang suruh balik... hehehe... Sabar la.. kasi la chance ai nak deting..........hohoho

Note 1 : Sangat teringin nak tengok perut Filzah...........Tak nampak la tengok gambar je... huhuhu

Note 2 : Fast&Furious 4 sangat best. (Walaupun aku tak penah tengok pun part 1,2&3)

Note 3 : Aduh...babyku tendang lagi....


14 Responses to "~Babyku 18 minggu dlm kandungan~":

eppygurl says:

kah3 kah3
ade ke 18 bulan????
normal 9 bulan je ngandung. wakakakaka

oh.. patot la en temmon tnye kamere mane yg leh wt vdeo col.
rupenye nk tnjuk gmbo ni kah.
hoho

-fa- says:

wah!!!!nk tgk perut ko!!!!

Jay says:

wah.... besh nye ade baby tendang2..
haks jeles mak ayah die g tgk mvie..hehehehe

-hazlif- says:

nnt aku upload gambala yg nampak perut.. hehehe

Alyza says:

wah...dh 18 minggu...tak sbr nye nk tggu baby kuar... :D

zaree says:

bes nyee...
saye pon nak baby gakkk....

OnY HaMDaN says:

wah ana..
best nyer..
x saba nak tgk baby ko..

M@YaZ says:

Ikut abah? Ada ka abah pemalu depan kamera? Abah cuma x dpt dok dpan kamera ja. Asyik dok kena tangkap gambaq ja. Haha.

Abah kata 17 minggu 6 hari. Doktor kata 18 minggu. Lebeh kurang la dari kata 16 minggu. Huhu..

@naBest says:

pony -> hohoh...kesilapan teknikal dh dibetolkan. lalalalala~~~

wei..orang saje je nk test video call gune hp baru la.. hahaha

fa -> Oooooooo...nk tgk perut haku ye....kasi aku tgk perot ko dulu.. lalalaa

jay -> hehee.. tu la pasal..beliau mmg suke jeles..

filzah -> hehehe.. uplod le banyak2...

niza -> hehehe.... due 1/9 nanti.. sabor ye...

zaree -> oi...sabo la weh... tak sampai sebulan lagi...pastu, ko buat la anak banyak2. hahaha

ony -> hehehe..... kalo u tak sabar, ai lagi la tak sabar.. hehehee

en.temmon -> elehhhhh......nak menang jugak.. huhuuh

Dyalycious says:

mesti best dia tendang2 dlm perut kan?agak2 girl ke boy ni?

@naBest says:

dhiya -> best best.... heheheeh... tak tau nk agak laaa... next appointment baru scan detail.. hoohohoho... tak sabar ai.....

zaree says:

huhu.buat anak mmg laa leh byk2 tp xtau jd anak ke x. ne taw kot2 aku x se 'productive' cm ko :p
hehe...

zaree says:

weh.bapak ko pon ber blog gak ke..?
dasat eh bapak ko.kagom jap..

@naBest says:

zaree -> hehee.. bapak ku mmg mantoopp... lalallalaa