----

----
----

Thursday, March 26, 2009

Kenapa lah cerita keliwon ni tak best langsung?!

Tajuk tiada kena mengena dengan entry.

Aku cuma nak luah kan sesuatu.

Aku tak jadi resign. Kenapa? Sebab aku mengandung. Ketidakpuasan hati melanda ke atas company xyz. Aku telah di diskriminasikan. Aku patut sedih. Aku patut marah. Aku patut kecewa.

Ya. Aku memang kecewa. Tapi aku tak marah. Setidak nya, aku dijanji kan tempat di company xyz pada 1 Dec 2009. Selepas aku bersalin. Tiada alasan kukuh yang diberikan, cuma aku yakin pihak xyz tak sudi nak tanggung maternity check up aku. Persoalan nya... adakah aku kisah??

Sebab tempat kerja aku sekarang menawarkan faciliti yang lebih menarik. Sudah 4 bulan aku menghabiskan duit company xxx untuk maternity check up aku dekat SDMC Subang Jaya. Dan sekarang...tentu nya aku akan terus mengharapkan khidmat sponsor dari xxx sehingga aku bersalin nanti. hohoho

Mungkin ada hikmah nya lapor diri aku di company xyz di-delaykan sehingga hujung tahun ni. Sekurang nya, aku tak perlu berhimpit dalam tren waktu sarat nanti. Juga yang penting nya, dapat lah aku merasa bonus dari company xxx tak lama lagi. hehehe... Gembira sambil mata bersinar sinar...(dasar mata duitan).

-----------------------------

Baby aku yang kiut miut ni (macam muka aku) dah 4 bulan berpusing pusing dalam perut aku. Walau pun dia belum reti ber-tomoi, kadang kadang bila dia berpusing tu buat aku senak. Adooii....Tapi sangat happy sekarang. Perut dah besar. Sekarang ni, siapa siapa yang nak pegang, memang aku tadah je.... Pegang la.....Ai tak kesah dah.... (^____^)

Note : Pada yang dok kutuk t***k aku dah besar tu, siap lah korang... Time korang mengandung nanti, harus lah aku membalas kutukan. Bersedia lah. huahuahua


12 comments:

mE™ said...

hohohoho
x takut...skang ni pun ko dh mule lupe2..so by the time aku peknen ko dh ilang ingatan dh nnt..hehehe..pas tu mase tu ko dh x keje xxx..pas tu mesti ko sibuk layan kerenah anak2 ko..kan kawan2 kan...

mlm nih ko x berebut plak ngan laki ko eh..ke dah der janji malam jumaat?? ^_^

eppygurl said...

'Gembira sambil mata bersinar sinar...(dasar mata duitan)'
hahaha pona mmg mate duetannn!!!

sape ckp t***k kamu besar???
hahahahaa
xsbr nk tgk. ^___^

pestisid said...

a'aa betulla, tadi masa gi ambik2 sijil tu, nampak t***k ko mcm dah besar. hahahaha.lariiiiiiik!

@naBest said...

aino -> hahaha... sbb laki aku membute awal, tu pasal aku dapat menawan laptop die. gile kuase sekejap.

poni -> hahaa.. baru kamu tau kah? tapi kamu lagi mate duitan!!! Eleh..jgn riso.. t***k kamu lg besor.. wahahahaa

lisa -> cis cis cis... bedebah sungguh. berani ko usha harta peribadi aku!! siap la ko...ko dh termasuk dalam list aku.. siap la kalo ko pegnent nanti...

pestisid said...

sempat ke nak tgk aku pregnant ni? aku kawin pun x tau bile. bulan 12 ko dah nak g XYZ. yes yes tak sempat.

@naBest said...

hahaha bedebahnye....

Dyalycious said...

pn ana...merujuk kepada comment di belog saye itu...password nye adalah cupcake

sile bace ye..


mane latest pic?nak tgk perut yg akan membulat....baby sehat?mak baby sehat?.

imapeace said...

yuuuhuu...sian ko x dpt lapor kendiri..td aku ade jumpa dak induction @Taiping bacth lepas,depa kata induction @Taiping adventure/fuLL time sgt la. Siap ade treasure hunt ngan jungle trekking.. dan d nasihat xseswai utk ibu2 pregnant. huhuh..patutlah dah x wat kat KL dah..Sekian, berita dari unit xyzZZZ =P

@naBest said...

dhiya -> hehehee.... sehat sehat. bertambah sehat sekarang ni. lalalala~

emah -> huhuh... patut la dorg taknak aku. hhuhuhuuhuu... baik lah unit xyzzz...kalo ade info lagi, roger aku yer. Roger and out!

raficyber said...

dasyat sungguh ada unit dlman kat xyz. hahaha. Ana nnt upload ler pic perut ko. klu ko scan perut upload ler sekali. sbb klu aku jumpa ko nnt aku akan rasa cam nk tumbuk atau picit2 perut ko. ko jangan upload pic t***k dh ler. hahaha

@naBest said...

haha..yg tak perlu upload tu aku leh tunjuk kat ko secara live. Takot ko truma je tgk. Hahaha...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇