----

----
----

Thursday, March 05, 2009

Iyye...aku dah update dah ni..

Memang agak lambat aku hapdet, kan... hehehe.. Ai bz, okkk...

Ape pon aku nk wish CONGRATS kat Che Mun yg kecik molek ini. Udah kawen ye dikau. Semoga kekal ye sampai bila bila.

Err....ko kena pepandai rancang ye....nnti kena kuar kpli. huahuahua.....


Eh, tidak perasan aku dikau memegang perutku. ampesss..


Hohoho... ramai lagi anak dara di Satyam ni rupanya...Yg lelaki2 berkenaan, paham2 ye.... Takkan asik g kenduri orang jewww... hehehehe


Itu je lah aku hapdet hari ini. Sambil2 tgk SpaQ. En.TeMmon dh bz dgn aktiviti swimming dia. Aku je lah swimming sorang2 depan TV. huhuhu...

Note: Esok aku balik Gerik pulak. hohohooho..... Tingin makan nasik lemak buatan Puan Mami. Slurppp....

12 comments:

arepet said...

dari kiri :
Married,In a relationship,Married,Single but not available,In a relationship,In a relationship

huhu tu sume menanti masa je tu...

Jay said...

aku tgk ko mcm cengkung jek...

@naBest said...

apet -> hohoho..dorg tu sume tgh bg hint kt pasangan masing2 tu...hoohoohoh

jay -> huhuhu....cengkung ke? berat ai naik 2kg tawwwwwww... huhuhuhuhu

Dyalycious said...

pn ana...nko dol mane wei?bile nak wat house warming tuk kitorg..tak yah masak pun tak pe...kitorg masak..tapi nko masak ok gak....hehehe...

chup..perut mane???tak nampak pun...

eppygurl said...

hehhe.. bile ai lak nk kawennn ni???????? dedy, help me!

nurul husna said...

pony lmbt lg..kena tggu poyu dulu..hahaha

Nuar said...

cian ko kn.. jgn marah aku yek.. aku tidak menghasut en.temon ko tuk join aku swim.. hahaha..
kang nnt aku jgk dipersalah kn.. haha.. ajak men gem.. ajak swim.. hahah..
skali skala weekend turun ar skali.. nnt aku bwk nuha.. ktorg brenang.. korang main sudoku kt tepi kolam.. :D peace

arepet said...

btol jay..ak setuju..
ak ckp dia makin kurus..die xcaye...

@naBest said...

dhiya -> housewarming? uhuk uhuk.. nak warming up pun ai semput.. hahahaha... nnti lah kalo aku rajin, kalo aku malas, aku ber-housewarming kat umah ko je..suh ko masak pizza. huahahauhau

pony -> oh..gatai sungguh kamu ini. ade hati nk kawen kunun. belajar masak telor mate kerbau dulu baru bole pk nak kawen. wekkkk

noni -> hohooh... kamu tu bile lagi? asik nak shopping jerk.. huhuhuh

nuar -> hahahaha... cis cis cis. aku ko suh dok tepi kolam je? ampeh. tp ok gak. boleh berpoya2 ngn nuha. boleh kitorg abikan korg. hohohohohoho.. dengar cite ko dh tak berdngkur skang. hahahaha.. berkat swimming... hahaha

apet -> tu permulaan je tu... time xde selera makan. skang ni bertambah tambah selera aku tawwww... habis laaaaaa......

eppygurl said...

kak nony--->>> poyu bg izin kawen dlu.. hahaha

pona--->>> hahaha ai reti masak lebih dr mask telor aje tauuuu!!!

@naBest said...

pony -> haha.. kamu jgn terpedaya dgn tipu helah poyu ittewww.... die nak kamu langkah bendul je. supaya die boleh bolot semua hantaran iteewww.. ape laaaa pon....

err...a'ah laaa..kamu pandei goreng bihun kannnnnnnnn......bihun je la... ngeh ngeh ngeh..

-fa- said...

apet...aku available lg la...ala....jatuh la saham aku kalu bgtau aku tak available!huhuhu