----

----
----

Tuesday, April 14, 2009

Lalala....dah berkepuk, baru nak hapdet~

Hola!! Hidupku weekend lepas sangat best! Bak kata En.Syamsul Gagau tu, melotoppp!!!!........ Semuanya bermula dari Jumaat malam.

Besday surprise party untuk Najma kat Sri Gombak sangat seronok. Jumpe kawan kawan lama yang penting tu. Sangat susah nak jumpa mereka jika takda party party nih.. hehehe... (sebenarnya, aku yg lama tak jumpa dorang...asik berkepit ngan En.Temmo jerk... hehee) Jadi malam ittew, aku telah tinggalkan En.Temmon di opis berbekalkan satu sms untuk beliau.

"Nanti balik sorang ye...Ai ade dinner......." hehehe.... durhaka tak haku??? hohoho... En.Temmon yg tamau ikut...kan dh kena tinggal...

Jadi, Jumaat lepas, after dh setelkan keje, aku mintak izin kat team lead nak balik awal sikit..(skema kan aku???? mintak izin tuuu... lalalaa~)... Aku bukan saja saja nak monteng. Ini si-kecik Noni punye pasal. Kena teman kan dia pergi UIA. Ada ape tah kat uia tu sampai nak pegi tiap2 minggu. hehehehe........

After setel urusan kat uia tu, kitorg lepak kat Giant Batu Caves. Agak agak dh boring, kitorg tgk jam, still kul6pm. Dinner lak kul 9pm. Apekah aku nak buat sampai kul 9 ni???

So, secara tak malu nya, aku dan Noni pon sms maiza...

"Kitorg kat Giant ni. Dh bosan. Nak g umah ko, takde sape pun jemput..huhuhu"

Heehehe..nasib baik la maiza ni budak bijok. Terus die paham makna tersirat. Dia reply.

"Yela.. Aku jemput. Datang la. Aku otw balik."

So, secara tak malu nya, kitorg lepak la kejap kat umah maiza. Dinner malam tu best tp ade kureng. Sbb cikgu Reha tak ada. huhuhuhu.........Takpe, lepas ni, kita lepak lagi ye...

------------------

Esok nya, Sabtu, kitorg pergi rumah Din dekat Labis, Johor. Disebabkan wedding kat Penang aku tak dapat datang, aku nekad nak pegi Johor. Sbb anak dalam perut aku meronta ronta nak tengok Nabila sanding dengan Din. hehehee

Dalam kul12pm kitorg gerak ke Labis and dalam kul3.30 dah sampai. Comel sungguh pengantin hari ittuwww..... Dah dorang mmg comei, kannn....... To Din ngan Nabila....jangan gaduh gaduh. tak baik. hehehe.... cepat cepat buat anak..Bole geng ngan aku. lalalala~

Nabila dengan mama Ana. Nasib baik la gmbr macam gelap sikit, kalo tak mmg terserlah lah kegelapan ku berbanding nabila.. huhuhuhu

Nabila di apit oleh ibu ibu mengandung. Saje nak bagi aura. hehehee..Ape lagi Din....hohooh

Ini lah pasangan pengantin baru yg bahagia... Comei kan mereka. Dapat anak nanti, konfem comei. Aku dh bisik bisik kat anak aku suh ngorat anak dorang nanti. hehehe

-------------------------------

Lepas wedding tu, kitorang dah tak tau nak pegi mana. Dan aku telah berjaya seduce En.TeMmon supaya bawak la aku gi jalan jalan kat Melaka.

Bersama En.Temmon. Aku pakai baju kurung, okkkkk...

Melaka sangat happening di waktu malam sampai aku pun naik pening. Tambah dengan jammed lagi.. Ohh... sangat la menguji... Tapi, asalkan dapat round dengan En.Temmon, sungguh la bermakna... (ayat bodek untuk 2nd honeymoon.. hahaha)

Asalnya nak buat keja gila. Nak cari hotel, tido kat Melaka. Dah la datang sehelai sepinggang. hehe... Nasib baik la hotel semua full. huhuhuhu.... So, terpaksa la balik KL. Sampai rumah kul 3 pagi, terus membuta sampai esok. Oh...sangat penat (even tak drive pong)........tapi sangat best!!


Note 1 : Hari Ahad, tak keluar langsung dari rumah. Tengok ABPBH yang macam bosan tu... (tapi tgk sampai abes, okkk)

Note 2 : Jumaat ni balik Gerik pulak. Nak pergi wedding Yang Azhar.

Note 3 : Hujung bulan, balik Kedah. Ohhh
...penuh sudah aktiviti hujung minggu ku bulan ini....

Note 4 : Seronok gelak semalam lepas buat panggilan hangit kat Pony.. warghh hahahhaa... maaf lah............

7 comments:

°°♥ fⒶr_honⒺy ♥°° said...

ayat2 gelojoh pona:

1. Nabila dengan mama Ana. Nasib baik la gmbr macam gelap sikit, kalo tak mmg terserlah lah kegelapan ku berbanding nabila.. huhuhuhu

---->>> walopon gelap gmbr td, stil buley tau kulit mu ittuwww. haha

2.Ape lagi Din....hohooh

---->>> siap bagi smgt kt org len. wkakaka


arghhhhhhhhhhhhhh. hoho. tensen btoii dikenakann dikau dan mr temmon!!!

-fa- said...

nk suh anak ko ngorat anak din???huh!

nurul husna said...

mau ker ank din kt ank kamu??sekali anak din ckp.."sori, i'm not interested"...wuawuawua

@naBest said...

poni - eleh,,kamu tu nasib baik je dpt kulit putih sikit. Sikit je pon. Lalala..

Fa - haha...jgn riso,kalo anak ko comei, aku suh anak aku ngorat anak ko. Tp kena cr laki comei dulu r. Hahaha

Noni - xpe..die xnk xpe..ramai lagi anak kawan2 kite yg sebaya ngn anak ai. Lalala

nurmaiza said...

weeiii seb baek i tak temankan teman g johor ritu...tak pasai2 i ganggu gugat u pi merayap smapai melaka nuh... to najib semuga bahagia miiiooowww!!!

@naBest said...

mai -> hehehehe.... ape salah nye kalo u ikut ai sekali... hoooohohoho

raficyber said...

tu ler mai, nasib baik aku xterpengaruh nk ikut diorg. haha
ko dh tau ke jantina anak ko tu, buatnya anak ko laki, anak din pun laki, takkan ko nk suruh ngorat gak. hahaha