----

----
----

Tuesday, April 20, 2010

En. Suami, hari ni besday kamu kan?

Eh. Hari ni birthday en.temmon.. Hoyehh. Seperti biasa, ketika hari lahir, harus lah kena ada ucapan hari jadi. Kalau takda ucapan,mogok bisu bakal berlaku..hehe

Ok. Serius.

Kepada en.temmon / en.aizat / en.suami yang TERCINTA,

Selamat hari lahir. Sayang kamu banyak banyak. Ingat tak tahun lepas adinda bg ucapan bersama babybest yg tgh berenang dalam perut? Tahun ini lebih bermakna sbb babybest tersebut sudah menjadi aliabest!! Dan beliau tidak lg berenang di dlm perut. Beliau kini sudah bercita cita tinggi, seperti berenang di atas katil sambil nak terjun ke bwh..seperti berlari laju laju dlm walker lantas merempuh air milo mama. Tak sempat nak jerit, air milo dah bergelimpangan atas karpet. *eh. Mengapa cerita pasal alia di sini.

Balik ke topik asal.

Adinda doakan kekanda sihat selalu, di panjangkan umur, murah lah rezekimu. Semoga apa yg di impikan tercapai. Tp jgn pula impikan nak pasang dua. Perang kuali pulak nanti.

Sekian.

Adinda tgh tggu tren. Punyalah gigih adinda menaip dari tgh hari td. Sangat busy tp tetap igt pada kekanda. Harap hargai.

Note 1 : hadiah tggu ai dpt gaji ye. Hehe

Note 2 : dpt gaji nanti blanja la crocs. *motif kena pow di hari lahir?

Note 3 : eh. Tren sudah sampai. Sila tunggu ye. Dinda belanja kat taman warisan.

Note 4 : habis.

6 comments:

Puan nadxoxo said...

hehe comel korang familybest :)

@naBest said...

hahaa.. macam la best sangat
hahaah

M@YaZ said...

Note 1: mana hadiah? :P

Note 2: dah kasik satu crocs, tunggu satu lagi masuk, kite beli lagi..

Note 3: Blanja sehengget je .. mana aci ..

Note 4: Habis

@naBest said...

hahahahhaha.... khamis ni kita g beli hadiah nak?? huhuhuhu.... boleh?

dekna....adore said...

hahaha..cute lark...kui3..crocs...crocs...crocs....lalala~

@naBest said...

dh dapat crocs dh.. hehehe