----

----
----

Sunday, April 11, 2010

Anak dara aku tgh kelahi dgn aku. Argh. Statement cam apa tah.

"Kenapa kamu taknak tido tido lg ni,bertuah?"

Hadoii. Taknak tido 1 hal, dok bising "da! Da! Da!" 1 hal. Abah kau dh ke alam mimpi dh pun.. Siap dengkur2 manje lg..Aku nak g masak ni. Kang tinggal je ada plak yg jatuh katil lak. Hadoii..

----------

Ok. Itu hanya intro.

Gila lama aku tak update. Oi. Aku idup lg laa.. Selamber je ada suara2 tak syg mulut tanya. " oi, ko idup lg ke,lama tak hapdet ni." cis..

Sekarang ni hidup aku agak sibuk. Dulu kan asik komplen takda keja. Jd skang dah dpt balasan yg setimpal. Kalau dok ofis dapat blk sharp 5.30, kira bertuah la tu.. Kalau nasib malang skit, kena lah stay back sbb miting kul 7pm. Miting kul 7?? What the fish?!

Ok. Anak dara aku makin menjadi2 bisingnya. Dah mengamuk tendang2 aku dah. Ok fine. Jom tlg masak!

3 comments:

Dyalycious said...

hahahaa...orang baru dpt mulut la ana....
tunggu je la bile dia tanye camni..
burung ape? burung ape? burung ape? byk2 kali...hehe...tak pun soalan kenape? dan kenape? dan kenape..hehe..

Ahmad Nadzri Bin Muhammad Nasir said...

macam mak dia gak banyak ckp. hahahha

@naBest said...

dhiya - hahahahah...agaknya ko dulu camtu lah.. tu yg besar2 tak renti2 cakap tu. hahahahaa

nazri - woit...aku pendiam tawww.. hahahahahaa