----

----
----

Wednesday, December 16, 2009

Hoyeh!! Aku mau pulang!

Sawadikaap.. Eh tercakap siam pulak. Hati aku riang ria hip hip horay waktu ini.. Sbb hari ni last di taiping.. Wa! Sonok sonok! Tapi tak tau la en.dedi nak kutip ai malam ni atau esok. Huhuhu.. Tamat lah penderitaan aku 3 minggu ni.. Tapi kan..kata org,tak kenal, maka tak chenta! Sebab dh dok 3minggu kat sini lah,aku dh jatuh syg.. Hehe sedih pulak nak pisah2 ni. Haha macam la tak kan jmp blk,kann.. Hehehe bawah ni gambo dinner BBQ semalam... Dah la kena buat tarian kat stage. Haha mak belasah je noks! Tgk blk video,rasa nak bunuh diri pun ada! Hahaha..
Bagi aku la kan, induction 3 minggu ni salah satu program yg plg best yg penah aku join! Except duration 3minggu tu, yg lain, best belaka. Sebabnya, pompuan ada sikit je..so, aku kenal semorang.. Takda la berpuak puak. Semua boleh masuk. Dan yg paling penting, time beratur nk makan je,mesti tak lama. Hahaha.. Aku tak berapa kenal la budak2 laki, sbb bila dh kawen ni, rasa tak syok plak nak gedix2. Hahaha bole? Gambar mmg byk,tapi malas ah nak tempek. Lgpun, hapdet blog guna henset tak best! Huhu
Hoho, lepas ni aku tak tau la aku di postingkan kat mana. Huhuhuhu.. Tapi aku berharap sgt dpt dkt cyberjaya. Dkt lah dgn ofis en.temmon, nursery alia, dgn makcik noni, makcik huda.. Pastu,boleh tgk ofis lama. Sob3x. Tapi,kalau dpt tempat lain, harap2 lah dkt dgn putra lrt, senang lah nak pegi.. Huhu.. Aduh! Sedih sentimental la pulak aku ni, dah la rumet aku, si afni ni pasang lagu sedih mendayu dayu. Wa!!Huhu.. Walaupun aku sedih nk berpisah ngan dorang ni,yg entah bila la boleh jumpa ni, tapi aku sgt merindui budak kecik kat bwh ni!! Alia!! Im coming home! Hehehe
(dalam hati alia, 'eleh..kecoh ar mak aku ni....')

8 comments:

♥ p a n y ♥ said...

hahaha tinggalkn je dikau kt dlm swan atas tasik. wkakaka

alia tdo. zzzz

areKnee said...

ceh nk tgk opis lama je? bkn nk jmpe org kt opis lame tu... cisss3... durhaka kau ye.. aku culik anak kau nnti baru tau... hahaha~

@naBest said...

Pony-haha swan x main la.. Apa klass. Haha

@naBest said...

Ani-haha lupa plak opismet lama. Hahahaha ko lah yg plg aku nk jmp! Nk copy cita heroes. Haha ahad ni ada?

areknee said...

ahad xde!! blk mlk... hahaha...

Hafeeny said...

Comey nye alia, mate cantik..bila nk bwk jump aunty pah ni?

@naBest said...

Ani, hahaha dan dan ko blk melaka eh.. Huhu makcik pah-hehe,ko je yg xjmp lg kan. Ko jauhh sgt.. Hahaha. Tggu la kenduri sesapa kwn kita ke. Haha

en_me said...

chomeyynyerr.. ehehe, salamm