----

----
----

Wednesday, December 09, 2009

Bila la kursus mau abes ni..aku dh fedap!

Adoi...aku malas la nak komplen 10% yg berlaku yg di luar kawalan aku.. Mcm ampaian takda..sidai bj dlm bilik tak kering2.. Mkn asik menda yg sama.. Dah 2 hari makan sisa lalat je.. Hari2 minum air teh smp nk berak pun payah..ape kes?? Malas la nak marah2,kan.. Tapi yg 90% lg,yg kita boleh kawal tu yg kdg2 buat aku hangin.. Minggu ni, every nite takda aktiviti.. Tetiap mlm sangap la dok dlm bilik, pastu boleh pulak ada ceramah/talk/training on weekend!! Marah,ok! Marah! Napa la tak penuh kan aje aktiviti letak siang malam on weekdays. Weekend boleh la sapa2 mcm aku ni nak blk ke..nk dilawat sedara mara ke..nak tido semalam di hotel bsama family ke... Adoyai!! Pelik aku. Bila komplen, kata trening ikut ofis hour, tp hari jumaat,penuh pulak dari pg smp mlm. Hari sabtu n ahad, penuh dari pg smp petang..ofis hour negara mana plak dorg ikut ni? Sesuki je..igt aku suka ke dgr2 ceramah yg takda kaitan dgn keje aku? Ah! Aku fedap! *mama rindu alia sebenarnya.....

4 comments:

♥ p a n y ♥ said...

hahahahaha. buwekkk.
pegi la daki bukit larut. ckp mampu! wkakak

@naBest said...

Hahaha rupanya dorg naik jalan ikut trek landrover tu. Sumpah xbest! Igtkan naik kot hutan. Kira nsb baik la x ikot. Wakaka

M@YaZ said...

takkan naik ikut track hutan .. bahaya .. ramai .. derang tak nak amik risiko .. :D

Ahmad Nadzri Bin Muhammad Nasir said...

dah keje ikut jer la. cubaannnnn