----

----
----

Wednesday, July 22, 2009

Saje je nak hapdet...isi masa lapang..sambil baca harry potter...

Hari ni usia kandungan aku dah 8 bulan 2 minggu.... Awal bln 8 ni,dah masuk 9 bln.... Perut tentu lah dah besar...baby pun asyik menari tango je....lagi2 kalo time malam....huhu...tak leh tdo ai....tapi kalo time dah lena, mmg tak sedar dah...bertango lah dikau sorang2..hehehe

EDD aku 2/9...tapi doctor suruh ready time middle of August.. So, 17/8 aku dah start cuti..standby kat umah aje...lgpun dah tak larat nak drive setengah jam pegi balik ofis....dgn banyak kereta nye...asik marah2 kat taxi la...lori la...tekanan ai tawww.... Skang ni pun kalo tak larat, aku buat2 EL sendirik..hehehe

Tak sabar nak tunggu hari kejadian dah ni..tapi bila dgr cerita pengalaman member2 sekeliling, rasa ngeri pun ado.....takut...berdebar....excited....

...........

Tapi itulah keistimewaan kaum wanita, kannnnnnn.......

12 comments:

ReeBeLLe said...

heheh.. relek2.. jgn takot.. be brave.. aku tak sabo nak jumpe anak ko nih.. nnt i bli baju comel2 yek..

p a n y said...

minggu ni plak pe name baby tu?
arissa tu mcm da sodapppp.hohoho

aeryn said...

wahh dah dekat dah kan? kak rin pon takut gak nih, nak konvo lagi dgn baby..huhuhuuhuhu

take care!

Dyalycious said...

ana..plan nak normal or cesarean?

@naBest said...

reen - hahaha...skang takut skit2 je....hari kejadian nnti, belasah je lah...hahaha

poni - hahaha...maleh ai nk pk nama die dh.. tunggu die dh keluar nnti, baru pk lain... dah tiap2 minggu tuko..penat ai..hahah

kak rin - hehehe...syok ar jadi baby...belom pape dh konvo..hahaha

dhiya - doktor tanye gak hari tu...aku igt nak deliver normal. hehee....boleh anak ramai skit nnti...wakakaa

shy_wani said...

selamat yer ana..
harap2 2-2 nnt sihat..yg bapaknye sile jgn pengsan plak nnt..

hehe..kalo deliver normal mmg leh anak ramai ek..fuiyoo..

BabyChomei said...

wahhh..ana nak ade baby daaa...gud luck..

@naBest said...

shy - haha...bapak nye kena praktis ni..takot die yg pengsan. huhuhu...

zura - hohoho....ko tu yg kena cepat2 skit..merisik sudahhh....betunang bile plak??????

Call me -fa- said...

push...push!

dont pull pulaks...

aku doakan ko selamat!

@naBest said...

Fa - haha hebat ko...nnti turn ko plak...hoho

Dyalycious said...

pn ana...sehat kah anda?tgh menghitung hari ey?
ana..nko dpt award...ke nko dah penah buat award tu?hihi..sile chack ey...

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室