----

----
----

Tuesday, January 06, 2009

Penyakit ini berjangkit kah?????? MALAS nk jawab...


M.A.L.A.S

Penyakit malas aku dh datang balik.
Aku MALAS hapdet blog.
Aku MALAS bangun pagi.
Aku MALAS nak pegi ofis.
Aku MALAS nak pegi pantry bancuh milo ais. (Pantry xxx dh ade peti ais besarrrr.... hari2 aku minum milo ais)
Aku MALAS nak kuar poya2.

Yang paling teruk......

Aku MALAS nak masak. Jadi En.Temmon kena masak. Nasib baik beliau pandai masak. Aku tolong potong2 je, beliau yg sudahkan........ hasil nya??? Boleh la...........(padahal tambah doblas kali.)

Nak sambung lagi..
Aku MALAS nak buat maternity check up.
Aku MALAS nak jumpe doktor. (padahal takutt)
Aku MALAS nak muntah walau ada rase nak muntah.

........................


Aku MALAS pegi Bangalore!


Note: Barang2 nak hangkut pegi Bangalore, satu habuk pun aku tak kemas lagi. Sbb aku MALAS.

Boleh tak aku tak payah angkut barang2 aku? Aku angkut En.Temmon je.
Jom la banggggggggggggggg....teman ai kat sane!!! (T__T)


14 comments:

Afida Anuar said...

haduiii... dugaan orang baru kawin..terpaksa berpisah seketika..sabar ana sabar.

ana, kurang2 arr minum ayaq ais.. xelok tuk kandungan rasanye..erkk..

Apa pun selamat jalan, jaga diri kat sana...jangan terkejut lak gi sana. nama bandar IT, bangalore..tp bandar dia kotor sket. rasanya skrang musim sejuk kut..nnti musim panas berdebu. lagi berhabuk. Kalau ada mask tu better pakai klu nak berjalan2 ke bandar..busuk sket surrounding bandar tu, takut nnti ana tak tahan..

kat area opis mungkin tak la kut..erkk

Call me -fa- said...

MALAS?????

aku kne jd rajin...tak bole malas2 dh lps ni

@naBest said...

kak fida -> erk.. tgh minum limau ais...........

huhuhu.. maleh nye nk g sana..... tp best jgk boleh jalan2. hohoohohohoh....

fa -> wah!!! kamu kan bakal cikgu...hahaha.. tentulah kena rajin2. hohoho

M@YaZ said...

abah dah hapdet blog khas untuk kamu. Haha. Malas kah? Aktifkan badan dan minda. Janakan ke arah minat kita.

haish, ibu mithali kena rajin2 tau. Jangan memalas. Ni kes malas ni bukan apa, sebab tak dapat project kat opis. Dok saja ja. Haha. Cari la benda berfaedah untuk dibuat. Contoh: dalami tools2 yang dipelajari sebelum ni. Bukan senang nak dapat idle macam ni lagi. Percaya lah. Setiap orang yang busy project mesti sesal akan masa lapang yang di ruangkan tika idle. Banyak benda leh buat time idle (haha..sendiri penah sesal ok :D)

@naBest said...

huhuhuhuu........baiklahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

eppygurl said...

oiii abah dh warning. haha

@naBest said...

poni -> tu arr.. hahaa.. ceit.. cepat pulak abah bace. huahuahua

nhusna said...

hambek..abah bg sebijik kt kamu..kahkahkah..
masih malaskah???

Dyalycious said...

nko ni ana...lagi nak minum limau..limau tu kan tajam..jgn2.kene jage skits...nanti take care kat bumi hindiak..

agHoo said...

ko mmg pemalas!!wakakaka...

diana said...

kene ceramah sulong dari abah kat blog..:-P

@naBest said...

noni -> hahaha.. ai insaf sekejap.. lalalala

dhiya -> hohohoho... ai suke limau laaaaa.......huhuhuhu

aro -> ceit, bedebah ko.

diana -> huhuhuhu... tu laaaa.... tu baru sikit ceramah tu..... kalo depan depan, mau koma. hahaha

LeLs said...

good luck ye kat Bangalore..

rindulah en.Abah tu nanti..

huhu~

@naBest said...

lela -> hohohohoho..... ntah ntah en.abah lg bahgia kot aku xde. huahauhauhauahua