----

----
----

Friday, June 20, 2008

Congrats Filzah!!

Hai!! Oleh kerana ada masalah teknikal sikit, teman x dapat uploadkan gambar special kwn baik teman ni... Gambar di hari bahagia dia, baru hari ini teman dapat kongsikan bersama... Thanks to Ifah, for this pics (wpun lambat sikit... hehehe~)

31/5/2008 - Tahniah kpd filzah dan suami nya... Setelah 11 tahun bercinta (eh, betul ke?), akhirnya jodoh tetap ada... (^_^) dan teman sangat bahagia... And as always, she is the most beautiful..among us. hehehehe

To filzah: Rajin2 belaja masak ye..hehehe pastu ajar teman pulak ye....And kpd teman2 yg hadir di hari kejadian juga pada yg tak dapat hadir, teman doakan semua kita bertemu jodoh masing2... Cepat atau lambat, itu urusan tuhan... ye tak??







After nih, giliran Din ngan Nabila~



And also Faheem dgn pasangannya...Ops, bkn Din..tp Wan Zuriati.. hehehe



And also Azhan dgn Yani..~~


Happy~ itulah perasaan teman sekarang ni... sorg demi sorg kawan teman mendirikan rumah tangga... Juga tahniah pada Kak Nadiah. Hari bahagianya sama dgn Filzah dan teman tak dapat hadir. huhuhu Neway, moga kalian bahagia hingga ke syurga!

Juga pada kawan sekolah teman...tahniah pada Nurul Alia~ Bertunang pada hari yg sama. Maaf ye, xdapat hadir.. InsyaAllah, kahwin nnti, teman hadir.. hehehe (^_^)

Note: Tarikh 31/5 bermakna pada ramai orang rupanya..

6 comments:

Hafeeny said...

Congrats filzah!! Uhuu..kawan baek sy dah kawen..sy tumpang gembira. Semoga berbahagia hingga ke akhir usia...awk sgt chantek hari tu.. maklum la photo diva tgh beraksi =)

eheh..ana,sori la lmbt bg gambar tu. awk tak bg sy thumbdrive.. sy punya dah full. heheh..apsal cam skema jer ayat sy neh.. lalalala

-hazlif- said...

Terima Kasih

ANA: Giliran anda selepas ini. =)

IFAH: Sy x pasti ayat ape yg "Kak Sue " (tukang make up) tu baca masa dia mekup pada ari kejadian. Dan giliran anda pun pasti tidak lama lagi.

imapeace said...

saya pon nak save jugak gamba masa gi kenduwi filzah...
yeaa..lepas nih gi rombongan kat GRIK pulaks...uuu seraaam (",)ahaks..pis!!

farhana said...

hafeeny --> cis..sejak bile awak skema nih??

hazlif --> hehehe... nnti dtg tau wedding i.. hahaha

imapeace --> weh..kompol duit..gerik jauh oooooo.... wakakaa

mira said...

cantiknya baju najib. lalala~

farhana said...

mira --> najib tu xsabo nk kawen tu... lalalala~