----

----
----

Monday, March 19, 2007

19 March 2007 (9.06 pm) - Monday:

lately, jmp ramai org mbuatkan kepala otak aku berserabut.... mane tak nye. everybody concerns about my fyp progress... jmp je sesape yg berkenaan, kuar la soalan:
- "Camne fyp korg?"
- "Weh, dh siap fyp?"
- "Camne progress?"
- "Brape percent lagi?"

hmmm...aku mempunyai ramai kwn yg mengambil berat... Thanx for ur ke'concern'an....huhuhu tp soalan tu sedikit sebanyak menganggu emosi aku yg senang terusik ni. cewah... 22 March ni berakhir la penderitaan ku... Derita ke?? kpd rakan2 seperjuangan, gudlak weh... sumer lecturer nk tgk projek kite yg konon nye gempak le... isk..mmg gempak pon... huahuahua

sape2 yg amik fyp jgk, kat usm ke...uum ke..utm ke... semoga berjaya kwn2 ku..

pada yg nk exam dh tu, stadi la weh...nk grad dh ni...pastu keje..pastu kawen... isk..pk kawen pulak. hehehe

3 comments:

Anonymous said...

ana... aku tau ler skarang ko makin cun...
pak we pun dh ada.. asyik fikir kawin je... :-p

farhana said...

hahahha..mengong

paanX said...

ana.. ko dah ada bf ke? langsung x cakap ke aku, patut la x layan aku.. ko betul2 mengecewakan aku la.. huhuh..

kitorang sume tanya tu, nak tau kalau ko ada la problem kat mana2.. kot2 boleh tolong.. tapi project ko mmg power, x mampu nak tolong.. just tolong carikan ebook je, harap2 berguna la..