----

----
----

Thursday, September 30, 2010

Tentang mama Alia....


Lately terasa sibuk pulak. Batuk tak baik-baik lagi. Kadang2 demam melanda.

Kadang2 terasa office sangat jauh dari rumah. Kadang2 rasa nak jadi suri rumah je. Kadang2 rasa nak tukar keja. Kadang2 terasa sangat penat. Kadang2 terasa bosan begini. Oh.

Alia semakin lasak. Dan semakin adorable. Dan semakin menghiburkan. Sayang sangat.

Ok. Bye. Nak sambung kerja terbengkalai. Hati terbengkalai siapa yang tahu.

....................
......................................



Oh. Lupa mau cerita. Alia dah jadi kak long. Nak panggil kak long ke...kakak ke....along ke... ayong? Kena lah tunggu bulan May 2011.


Tetiba mood ceria. Hip hip hooray!


15 comments:

nurul said...

skrg kak long..lpas ni angah..lpas tu alang..lpas tu achik...lalalala

M@YaZ said...

:D

@naBest said...

noni - lepas acik, baru lah makcik kawen ke??? hahaha

abg - hehehehehehhehehe

Noli said...

wahh..tahniah tahniah

@naBest said...

tengkiu tengkiu

pestisid said...

hahahah preggy lagi ko...tahniah..checkup mane? sjmc lagi ke? jom pindah ke DEMC plak..hehehe

@naBest said...

sjmc la kot. dekat. tp kan, aku kena g cek up kat klinik panel dulu, sebab kalo g sjmc, takde panel. huhuhuhu.. GL dapat after 7 bulan. Sedey!!.. kena ar cari klinik yg ade panel pmcare area subang. ko tau??

♥ p a A n i ♥ said...

panggil yong ya! hahahaha

@naBest said...

yong? hahahahha... suh alia pilih nk panggil ape. haha

fenny said...

tahniah mama ana!!

ViNiL said...

plz la 24 mei.. hahaha orang lahir time tuh semua hebat2 belaka~~ uhuk uhuk uhuk (^_^)

Aini said...

congrats... ;)

tak lama lagi alia dah ada adik :).

@naBest said...

fenny - heheh.. tengkiu tengkiu

bg cik - hahahahahahahha...takde makne nye..... nak suh beliau kuar awalllllll lagi. hahahaha

aini - tengkiu tengkiu.. alia tak tau lg nih. hehe

wa said...

wah! tahniah ana and aizat! semoga dipermudahkan semua.. woh adekah alia sudah masuk ke mode yg 'merengek-selalu' hehe.. yusuf sejak tahu nak dapat adik, masuk dlm mode itu terus, tapi suka pulak kiss baby dalam perut.. haish.. kalau dah org perak panggil je la yong, eh yusuf juga harus panggil yob la kan? hehe

@naBest said...

alia macam tak tauuuu jeee.. hahaha... die tak masuk mood tu lagi kot. hahaha