----

----
----

Monday, November 30, 2009

Isk..takut la pulak nak tggu hari esok!

Setelah sekian lama, En.MahMOOD kembali bersama aku untuk menghapdet blog. Sibuk sikit la sejak jadi mama yang vogi de vas ni... Balik keja je, mesti dah terbungkang tido sume nya..Astro pun tak sempat tengok... Ade hikmahnya operator Astro tu membengong kan diri beliau sendirik setelah salah buat apa yang aku mintak. Aku mintak pasang mustika, buang sport..(sebab astro aku yang bayor kan, suke ati aku la nak pasang channel apa..haha).. tapi si-adik manis operator Astro tu pegi buang channel 551 tu yang discovery ape mende alah tu, pastu mustika tak masuk masuk... macam $%#$&*!! Tapi memang aku tak sempat nak tgk tv pon..henpon pon kadang2 aku lupa taruh mana.. satu satunya cerita yang aku dok layan, Nur Kasih je...sekarang dah abih citer tu, aku nak tgk apa pulak?!!

Ah! Pedulikan pasal TV tu.. Duniawi semua tu. haha..

Tadi last day aku dekat xxx. Bila dah setel semua dengan HR, N&S apa semua tu, time aku nak blah dah dari ofis, tetiba aku jadi sebak.. Isk isk.. sedey arr... xxx bukannya teruk pun, cuma aku perlu move on...Banyak betul kenangan dekat xxx...Dulu, time mula mula masuk, ramai je geng2, tapi tadi aku keluar, sorang2 je...sbb semua dah resign awal lagi.. huhu..... Selamat tinggal xxx.. Sob sob sob..

Esok, 1/12/09, aku akan mula kerja dengan company lain pulak. Aku bg nama zzz.. hahah... harap harap aku tak selalu tertido la macam kat xxx dulu.. ZzzZzzz.. (tido mode)..Tapi yang kureng best nya, zzz ni kena ada induction dulu, lepas tu baru lah posting kat memana. Kalo induction tu dekat KL je, syok la..tapi dekat Taiping tu...dan, untuk melengkapkan penderitaan aku, induction tu 3 minggu!! Terbaik!! Memang lengkap lah penderitaan aku.. Waaaa.. aku rindu Alia la nanti!!....

Ah! Tak kira!! Every week aku nak balik! Lantak la ada program ke..apa ke.... aku mesti balik!!!...... Jangan lupa kutip saya di Taiping nnti yer, En.Temmon...

Sebagai abah yang baik, En.Temmon nak jaga sendiri Alia sepeninggalan aku nanti.. haha.. mari kita lihat!!

Dan..sebagai mama yang baik, mari kita buli Alia!! Lihat di bawah..

-------------

------------------------





Hahaha... Jangan marah mama ye!!! haha

Note: Reha! tu durian rumah ko aku kebas! lalala~

4 comments:

ViNiL said...

hahahaha~~ leh kena saman nih~~
seb bek takde pegawai hak asasi kanak2 tgk blog nih.... (^_^)...
nanti besar komporm dia buli mama dia balik.. ekekek

@naBest said...

hahaha..alia macam pasrah je... hahaha..

♥ p a n y ♥ said...

hahaha pona gilosssss. dh la pijak2 JAH kesayangan ai. pastu membuli alia pulakkkk

@naBest said...

Haha.. Ai tak bsalah. JAH yg salah. Ai kompius beliau tu hape. Rupenya kambeng!! Elokla kambeng dpt kambeng. Huargh hahaha..