----

----
----

Wednesday, February 11, 2009

Aku byr 10hinggit tiket wyg bkn utk dgr kau bercerita, okk.

...................

Ya. Seperti tajuk entry aku kali ni, itu yg ingin aku sampaikan. Bukan aku nk tala-kan ke-hanginan aku ni pada semorang, tapi aku sangat sangat bengkek kalo masa 2jam aku dalam panggung berbayar tu terhabis dengar orang membebel je, Sangat meluat. Kalau setakat nak jerit2 histeria ke...nak nangis meraung raung ke....aku TIDAK kisah. Tapi kalau sepanjang minit tu kau nak komen...nak takut-takutkan awex ko.....nak cerita ape jadi lepas tu...baik aku beli DVD je. Tgk kat umah sambil mengangkang minum vico. Lagi best!

Boleh pulak die nak bersembang mcm dia sorang je yg bayar tiket. Main suap2 pop-corn. Jijik aku tengok, ok. Jijik. Lepas tu boleh pulak buat dialog ala script dalam panggung tu.

Si bf: "Ha! Lepas ni jadi camni..."
Si gf: "Aik, idup lagi die ni?"

Si gf: "Muke die cam pompuan la...kan awak, kan?"
Si bf: "A'ah la....Eh..tu mmg pompuan laaa.... ape la awk ni...hikhikhik..(gelak gatal)"

Si bf: "Awex cite ni masa kecik cun gila...time besar, huduh plak, kan?"
Si gf: "Isk..tak baik laaaaaaaaa................"

................................

Arghh...boleh meroyan aku! Hilang fokus aku, ok... Geram! Kpd semorang, jgn la buat aksi getik ini dalam wayang. Kalau rase nk jugak bermesra2, beli la dvd, tgk je kt umah korang. Nak tunggang tebalik pun xde yg heran. Sekian.

(Dialog mereka sangat lama dan tak henti-henti. Sampai cite habis pun still nak komen. Bosan manusia camni.)

Si bf: "Kan sy dh ckp die tak mati punye laa......" (Yer.....hero die tak mati. kenapa? ko nk merasa ke??)

Note: Sib baik cite tak best!

17 comments:

Jay said...

haks..marah nampak..sabar2 ibu mengandung haks...

ReeBeLLe said...

huh.. aku pon mluat kalo org masok panggung nak pokpek2 tanye ape jd..

dok diam2.. tgk je la cite tu kan.. tayah laa sebok2 nak pk.. nnt derang tunjuk aa..

hoohoh

pestisid said...

aku adalah pantang manusia getiks dlm panggung, nak bercium2, berpeluk2, nak berusap2, pastu kes yg ko cite ni.

dan 1 lagi..org dekat2 aku bau busuk.choii!

Dyalycious said...

sabar ye Pn ana...tak bek marah2..nanti kandungan upset nanti..jage tu...biar le dorg ye...sian nko..baby n mak baby sehat?

@naBest said...

jay -> marah ni..marah ni.. hishhhhh...

reen -> hohoho..tau xpe... geram ai, tawww

cik pest -> hahaha... yg ada bau tu xdapek la nk nolong.... boleh selsema aku kalo dok sebelah org camtuh. huhuhuhu

dia -> hehehhee... ai sabar la hari tu... kalo tak sabar, ai dh meroyan dh.. huhhuh

ainisya said...

hahaha..aku kalo xphm citer tu aku tido jer..besssst..cer try..;p

Nakael Sidek Karim said...

kalau aku dah kena curah 100 plus dah deorang tu...ibarat aku marah kat indon cleaner kat kfc wangsa maju. suka2 cakap no outside food..haha...mmg betul pun outside food...

@naBest said...

ainisya -> hohoohoho.. aku tak penah tdo dlm wyg, tawww... sgt menghargai duit seploh ringgit ittuw.. wakkakakaa....

sidek -> aku tak sekijam ko daaaaa... hohohoho

nurmaiza said...

kakaka misti ko tak leh nk feeling...

Call me -fa- said...

uish!mmg patut la ko meroyan wei!

ermmm.....ko meroyan tak mase aku tarik2 baju ko mase tgk citer "MISTIK" dulu2?hihihihiihhi

@naBest said...

mai -> kalo dgr org dok bersembang, mmg la xleh filing. huhuhu

fa -> hahahah...itu aku tak kisah.(cite mistik pun takut... ntah pape.. huahuahua)

yg aku kesah org yg meroyan sebelah aku. hahaa

LeLs said...

boley tahan sakit hati gak aku baca entry ko nih..

naseb ko mengandung..
kalo tak sure habes kene maki je pasangan bercinta tuh..

tak hormat langsung org mengandung nak tgk muvie..

haiisshhh..~

raficyber said...

ana.. ko rentikn jelah masuk panggung. ko tengok je lah kat umah.. lg best.. leh baring2.. :-p.. kat panggung kena duduk memanjang.. hahaa

MOHD. ADHA MOHD. ZAIN said...

salam.. jemput add & exchange link my blog : www.myadha.com

eppygurl said...

ahahahhaha
gumbire tgk pona ngamuks

Zumairi said...

kau cuma jealus dgn kebahagian org lain

@naBest said...

lels -> hohoho..sape yg penah kena, konfem sakit hati..huhuhu

rapi -> huhu..tu la..pas ni nk insap la.. baekk tgk kat umah.

poni -> cis..kamu ni sengal.

zumairi -> jeles? hohoho.. takde makna nye nk jeles kat org yg menggedik dlm panggung. kalo dh kawen, ok la skit kannn...