----

----
----

Monday, May 05, 2008

~wink wink wink~

Hai...sudah beberapa hari teman tak mendapat bekalan internet... huhuhuhu...sebagai ex-student IT yg cemerlang dan terbilang, ketiadaan sumber internet benar2 meragut kebahagiaan teman...agaknya mcm ini lah kot perasaan penagih yg ketandusan bekalan dadah.. huhuhuhu.. isk, ape teman mengarut ni.... =)

Sejak kebelakangan ini, teman sgt penat.... hari2 teman penuh dgn aktiviti yg betul2 menuntut tenaga yg melampau. Soal kerja di ofis jgn lah dipertikai kan... Bukan lah sgt byk sampai kan terkejar2 waktu, cuma kerja teman tu, betul2 menuntut teman supaya berfikir lebih...dgn erti kata lain... teman tak pandai!!!!! huhuhu... untuk pertama kali nya teman terasa sgt bodoh. Teman menyalahkan diri sendiri setiap kali teman tak mampu mengejar due date. Teman rasa nak marah, sedih, kecewa. Hari perkerja baru2 ini, teman terpaksa ke ofis...Hari sabtu, teman ke ofis..... Apa kesudahan hidup teman?? Kadang2 teman terasa hendak mengalah. Tp mujurlah ada yg memberi kata2 semangat...dan teman tak mudah melatah.

Hari ini, setelah 3hari teman terlajak due date, alhamdullilah......kerja yg sepatut nya teman sudah kan, hampir2 siap..cuma tinggal final touch up. 3hari terlajak due date bole merugikan company, tp mujurlah ini hanya internal...Dan sekarang, teman agak lega. Teman jadikan semua ini sebagai pelajaran dan pengajaran. Harap2 real project nanti, teman tak ada masalah.... Doakan teman.

--------------------------------------------------------------------------------

17/5/2008 - Pada tarikh tu, insyaAllah teman akan selamat menjadi tunangan orang. Hari yg sgt teman nantikan. hehehe....... dengan berubah nya status hidup teman nanti, teman berharap sangat teman dpt berubah menjadi yg lebih baik. Berubah untuk diri sendiri, untuk family dan tentunya untuk dia. En. Mohd Aizat Yaacob. Dan teman sgt berharap bakal suami teman dpt membimbing teman ke arah jalan yg di redhai Allah. Aminnn....

p/s: Teman doakan kebahagiaan untuk semua kawan2 teman.

2 comments:

nhusna said...

wink wink wink..yer la..nnt kite psg la tenet kt umah..huhu

azri said...

oiii.berani hang bertunang tanpa pengetahuan aku..cisss!!!aku selaku bakal ketua kampong sangat berdukacita