----

----
----

Thursday, May 22, 2008

17/5/2008 - Selamat sudah......

Assalamualaikum....

Akhirnya, berkat restu org tua dan sokongan kawan2 yg tak berbelah bahagi, teman sudah selamat bertunang dengan Mohd Aizat Yaacob. hehehe.......ramai kawan2 teman pesan, xbole dh nak nakal2....heheheh teman nakal ke??? Hahaha what ever la...yg penting teman bahagia... Di kesempatan ini, teman ucapkan berjuta juta terima kasih pada semua yg bertungkus lumus...mak, abah, abang, ayu, ani.....makcik2 dan pakcik2 yg tolong...org2 kampung yg hadir....sepupu sepapat teman yg tlg memeriahkan majlis....hehehe tengkiu so much! Dan terutamanya pada noni and reha. Dah la datang jauh2....kene kerah tenaga plak tu...hehehe..tengkiu my best frens..Jasa korg ku kenang...hihihi

Few pics ni teman nk kongsikan bersama pembaca2 blog teman...kot la ada yg xleh nk tgk kt frenster kan.....(^_^) Pesanan teman, mase tgk ni, doakan lah kami bahagia ke akhir hayat. hehehehe

To mak+abah: Thanks sbb bertungkus lumus, smp xmandi pagi...Opss.. hehehhehe love u!
To abg: Manusia yg paling sibuk.. hehehe (dia kate kalo bole sukat dia jalan 1 rumah tu, dh bole sampai Ipoh) hahhaha..tima kasih ye.
To ayu+ani: Hahaha kakak korg dh bertunang...mcm x caye je kan
To makcik+pakcik: Dorg ni sibuk masak kt dapur. Time kasih ye sbb tlg tambah hantaran....Tetiba hari kejadian, hantaran jdi byk.. hehe
To kwn2 yg xdpt hadir: Aku kawen, korg kene datang!!!!! (-____-)
To noni+reha: Special kredit kt korg. Sentiasa ada time aku sedih dan gumbira. Sayang korg!
To bakal familyku: Terima lah diri ini seadanya. Cewah...
To Aizat: Bimbinglah teman utk jadi wanita yg sempurna. Wah! Terlebih sudah! ^_^





Perbincangan penting dgn abah

Dgn Udin dan Anis(sepupu) - tak abis2 kata aku kawen...Penat explain. Xpe lah budak2, anggap je mcm doa. hehehe
Noni and Reha yg gojes




Ayu, my sister

Ani, also my sister

Munirah(cousin), ani and abg

Mak!!! Love u.


Hehehe, budak2 mkn kt luar

Org tua2 mkn kt dapur

Rombongan lelaki + org2 masjid
That's all...if nak tgk banyak2 lagi, contact teman ye......Hummmm..lupa pulak...nak ucapkan selamat bakal pengantin baru pada norfilzah. hehehhe...teman konfem datang majlis ko! tunggu ye.. hehhehehehe
p/s: .......................speechless...........(senyum dlm hati)............. (^_^)

5 comments:

-hazlif- said...

Congrats Ana... nnt ko kawen akan ku jejak kan kaki di Kg. Tg. Rambai...
Semoga bahagia.. :D

-hazlif- said...

akhirnya aku berjaya gak tgk gamba kt frenster dng menggunakan interkan TM yg sebelum ini di block... hehehehe... i hapy for u...

သဥၨာ - Thinzar said...

tahniah!! :)

သဥၨာ - Thinzar said...

tahniah!! :)

mira said...

weh, tak gtau pun. nasib jalan sini... :(