----

----
----

Wednesday, October 24, 2007

~8 random facts/habit about me.~

1. Happy
  • Byk benda bole menghappykan aku... Easy to make me hepi. Kadang2 small things pun can make me smile. Bagi aku, hidup mesti happy.. Hidup sekali je, rugi ah kalau masam2. Kalau happy bkn untuk sendiri pun, utk org lain pun ok. =)
2. Suka bebas
  • Sangat suke berpoya2. hehe Setiap hari bagaikan hari minggu!! Suka aktiviti tanpa dirancang. Sbb bebas utk buat keputusan, bila2 je.

3. Jarang moody
  • Tp kalo aku dlm sedang dalam mood yang buruk, lebih baik anda segera menghilang dari pandanganku. hehehe Dan jgn lah di tanya pasal hidup ku masa tu.. hmmm..

4. Kadang2 luv to be alone
  • Dok sorg2 dlm bilik...layan cd...kadang2 rasa lemas ngan dunia luar. Aktiviti paling best (kat umah Gerik je bole buat) - lepas mandi, stay dlm bilik, pasang radio, buka internet, milo atas meja.. Perghh.. best gile..Nak hidupkan lagi suasana, tambah scene hujan kat luar....Terasa nyaman je...Pastu ZzzzZzz.. hehehe
5. Cepat panas....cepat sejuk...
  • Kadang2 aku cepat marah. Tp kalau aku marah yg 'bersuara', tandanya, xmarah sgt la...but kalo marah yg 'diam', hmmm...tgh berapi api la tu.. hohoho tp yg xbest nye, aku ni cepat sejuk.. xbole nak marah lama2..rasa berdosa.. woooo

6. Senang nak lena
  • Ni masalah utama aku. Pantang letak kepala, nak nak kalo ade org main2 rambut... Lenaaaa...Agak2 perang dunia pun aku leh lena...mana2 pon leh tido..hehhee

7. Degil dan nakal
  • Ada hamba Allah ni cakap aku degil. hmm.. kadang2 je lah, tp dlm hati aku baik ooooo....wink wink wink

8. Patriotik dan setia
  • Ini tak ramai yg tau..aku sgt patriotik and sgt sukakan unsur2 patriotik. Pendek kata, aku leh hafal lah lagu2 patriotik malaysia. hehehe dan aku ni tersgt lah setia wpon suke berpoya2...berkawan biar seribu kan...hehe



Tagging rules:


1. Each blogger must post these rules.

2. Each blogger starts with eight random facts/habits about themselves.

3. Bloggers that are tagged need to write on their own blog about their eight things and
post these rules. At the end of your blog, you need to choose eight people to get tagged
and list their names.

4. Don’t forget to leave them a comment telling them they’ve been tagged and to read
your blog


Nak tag saper ek:

  • 1. Jatt
  • 2. Noni
  • 3. Huda
  • 4. Ifah
  • 5. Filzah
  • 6. Mira
  • 7. Tokapi
  • 8. Sidek

p/S: Sape2 yg di tag, jgn nak ngelat ye..... \(^_^)/ Love u all!!

3 comments:

mira said...

alamak, nak buka pekung ni memangla jadi kelemahan. huhu~

farhana said...

hehe.. tulis yg best2 dh ler.. jgn malu malu..

Anonymous said...

salam..

i just wandering around n found this blog. i read this post n was quite shock to see that we share the same attitude. almost 95% i could say.
well, it may just b an coincident =) whatever, i wish u goodluck i the future.