----

----
----

Sunday, May 29, 2011

Faris Aiman~

Salam,

Sepertimana yang semua tahu (dan ada yang belum mengetahui), alhamdulillah, aku dikurniakan rezeki lagi, kali ni anak yang di kasihi dan disayangi. Faris Aiman. Mak Tok yang bagi nama. Mama ngan Abah dah lama nak aim untuk letak Aiman sahaja, tapi mama tercair dengar Faris Aiman.. :D

Ok, cakap banyak tak mau.. Jom tgk gambar.. sekeping je dulu .. (tgh tunggu pak lang datang KL untuk syot yang lebih DahsyAt~!



Nama saya Faris Aiman Bin Mohd Aizat. Berat waktu lahir 3.42kg. Waktu lahir 5.26 pagi Ahad, 22/5/2011. Saya tak ganggu mama saya sangat time mengandung. Pecahkan air ketuban pun slow2, supaya mama tak curiga saya akan keluar. Saya ambil masa mama 30min ja dalam labour room. ;)

(Semuga menjadi anak yang Soleh~!)

Regards,
TeMMon~

7 comments:

mE™ said...

congrats!!!

Aini said...

Anaaaa... congrats!!! Comels jer Faris Aiman... haih! Ni yang cam nak pekena lagi satu ni... kekekeke....

@naBest said...

aino - tengkiu tengkiu
aini - hehe..tambah, jgn tak tambah.. hohohoho

dekna ^_^ said...

description yg sgt comel ^___^~

Azhar said...

Tahniah yer... hehehehe...

Anonymous said...

waa!!! adik faris aiman!! we share the same birthday!!! welcome to the world! *sorry mama ana, auntie lmbt wish, congrats!*

M@YaZ said...

Thanks semua .. :D