----

----
----

Wednesday, March 26, 2008

~I'm back!

Cak!! After few days.......(actually lame gak arr)..br teman tergerak nk memblog.. bukan ade apa2 valid reason pun, cuma teman malas, plus xde internet connection kat rumah baru. Rumah baru? Ya..teman dah pindah, dh hampir sebulan pun. Bukan ape...ni salah 1 wish list teman b4 teman kawen. hihihi.. So, rumah baru teman tu agak luas, boleh la kalau teman-teman teman nk bermalam utk sehari 2.. =)

Lagi 1 wish list teman dh berjaya teman tunaikan...my new born baby!! Oppss..bukan baby....cuma, my new car dh keluar.. Almost 2weeks dh on road. Saga BLM (WRC 758)... So, siapa2 yg ternampak teman on road tu, tegur la secara aman ye.. Jangan la hon2 pulak..Teman ni berdarah gemuruh... (T_T)

Last week punye cerita pulak....Abg teman dh bertunang (22/3/2008) dgn Kak Rin, org Pandan Indah... Harap2 kekal la ke jinjang pelamin.. Dan kepada yg berkenaan tu....teman nk tanya ni.. bila nk pinang teman?? hihihikhik.....

Dan cerita hari ini....parent teman baru bertolak pulang ke Gerik setelah 5hari berkampung di rumah teman....Kepada housemate teman, sorry la ye sbb lamer sgt dorg lepak umah tu.... Best la ade mak n abah kt umah, teman makan sedap2..hehehehe dan teman sempat la bw dorg jalan2 cari pasal sampai ke kuala pilah....dh berduit ni, sonok sikit bawak parent jalan2...Dan 1st time abah drive keter auto. Siap kutuk2 teman lagi tu.. huhuhu dan hari ni, dorg dh balik Gerik...Sedeyyy!!!!

Cerita minggu depan....ada orang nk datang umah teman.. Siapa??? Kenapa??? Biarlah rahsia....wink wink wink..

Cerita 2minggu ke depan....teman dan kawan2 akan ke cameron highland. Perancangan yg agak lame utk di realisasikan...tp akhirnya, semua dh konfem...Huhuhu pada yg tak dpt join, its ok la..maybe next time....tp permintaan teman, bgtau awal2 la ye kalo xdpt join..Penin teman handle mende ni..Sob3x...Dan pada kengkawan yg lain, masih ada kekosongan, sapa2 yg nk ikut, private msg teman ye....dan make sure anda adalah wanita!!!! (^_^)

Cerita utk minggu2 seterusnya, akan teman titipkan kemudian.....(if anf only if ade yg desak2 teman supaya update la)....hehehe
Catch u later! Daa~~

3 comments:

-hazlif- said...

wes... so sori terpaksa menarik diri di saat2 akhir.. mmg nk g sgt kt cameroon.. x penah g pun :( ... tp got to settle borang nikah, wali , saksi, tempah baju, etc... huhuhuh... best dh ada kete sendri?? tahniah... can't wait to read yr next post.. mesto pasai ehem2 tu kan??? :)

farhana said...

Ehem2??? hhahhaaha.. wait arrr.... nnti aku update.. wes, syok la ko nk kawen kan..sob3x..jgn lupekan kitorg ye.... aku nk tgk gmbr ko bertunang...

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇